Predstavljamo limitiranu kolekciju “soleil d’été” by CATRICE

Kombinacija lepršavih, metalik tkanina i brončani make-up trend dominiraju u kolekcijama na modnim pistama, ali i u novoj limitiranoj kolekciji “soleil d’été” – ljetno sunce. Sačuvajte preplanuli, blistavi ten, uz prelijepe i povoljne Catrice novitete, koji donose tople zlatne, brončane i metalik ružičaste tonove

DUO HIGHLIGHTER je highlighter u dva tona sa sjajnim završetkom, prikladan za sve tipove kože.
Cijena: 39,90 KN

2

METAL-INFUSED PALETA SJENILA – ova paleta sjenila za oči pruža različite efekte u rasponu od mat do metalik nijansi: pet savršeno usklađenih sjenila praškaste teksture za izražajne make-up stilove.
Cijena: 44,90 KN

METAL EYELIGHT SJENILO ZA OČI – novo gel sjenilo s metalik završetkom lako se blenda i može se naglasiti nanošenjem nekoliko slojeva.
Cijena: 31,90 KN

GOLDEN LIP BOOSTER SJAJILO ZA USNE – može se nanijeti samostalno ili povrh ruža za usne. Ovo metalik sjajilo za usne s boosting efektom stvara kremasti sjajni zlatni završetak na usnama.
Cijena: 31,90 KN

SHEER SERUM BRONZER – tekući bronzer u serumu za lice stvara nježne zlatne naglaske, može se nanositi samostalno ili miješajući s puderom.
Cijena: 39,90 KN

METALIP COLOUR RUŽ ZA USNE – ovaj ruž pruža metalik efekt i visoku pokrivenost u ugodnoj kremastoj teksturi.
Cijena: 31,90 KN

1

SUN STRIPPING BRONZER – fini, mat bronzing puder idealan je za kreiranje trendova kao što su “Contouring” i “Sun Stripping”.

Cijena:  35,90 KN

Catrice i She.hr darivaju! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #metalik

Prijave primamo do 13. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Gordana H. Sinjeri