Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Dunja Fajdić

Kultura

Predstavljamo novi kazališni hit – Loptice

Premijerna izvedba kazališne predstave Loptice očekuje nas u četvrtak, 21. siječnja u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.

Petra Kurtela i Dunja Fajdić predstavljaju novi kazališni hit Loptice! Mlade glumice čiji je talent osvojio brojnu publiku diljem Hrvatske i regije zvijezde su predstave koja uz ljubavnu tematiku i poigravanje međuljudskim odnosima garantira odličnu zabavu te nasmijanu publiku u kazalištima.

Premijerna izvedba kazališne predstave Loptice očekuje nas u četvrtak, 21. siječnja u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.

Nakon zavidnog uspjeha mjuzikla Crna Kuća koji je s oduševljenjem pogledalo nekoliko desetaka tisuća gledatelja, B GLAD Produkcija u koprodukciji sa Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija predstavlja novu kazališnu priču u režiji poznatog redatelja Igora Barberića, a koju potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich. Atraktivni omnibus Loptice sastoji se od pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja, s jedne strane, nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok, s druge strane, preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i može li jedna „obična“ trudnoća stati na put karijeri mlade TV voditeljice – sve to uz nepresušne doze urnebesnog urbanog humora donose Loptice.

LopticeLogovodoravni-bezpozadine

Glumačku postavu, uz Petru Kurtelu i Dunju Fajdić, čine Slaven Španović i Igor Baksa. Predstava će obići cijelu Hrvatsku i publici predstaviti sasvim novi kazališni hit koji će publiku nasmijati do suza.

Sjajna glumačka postava te tematika koja razbija iluzije i tabue s nestrpljenjem vas očekuju, stoga ne propustite priliku da se dobro nasmijete, a u isto vrijeme otkrijte tajnu Loptica – što je to zapravo ljubav“, ističe producent Tadija Kolovrat.

Ulaznice za premjernu izvedbu, 21. siječnja 2016. u 19.30 sati, mogu se kupiti po cijeni od 60 kn na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr. 

Više informacija o kazališnom spektaklu Loptice možete pronaći na adresi www.loptice.com

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Više

Celebrity

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit...

Celebrity

Igor Barberić, poznati koreograf, redatelj i stalno lice ekipe „Tvoje lice zvuči poznato”, zamutit će 7. rujna u 13 sati čak tri veganske varijante...

Fashion report

MAX&Co. predstavlja brand u kojem ne postoje ograničenja pa je stoga “Sky is the limit” slogan koji ga savršeno opisuje.

Istaknuto

Pronađite svoj 24/7 look u najbližem Springfield storeu!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.