Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Predstavljena je knjiga i priručnik “Moje tjeskobno doba” autora Scotta Stossela

U izdanju Biblioteke Čitaj Knjigu ova inspirativna životna priča zorno prikazuje žrtve anksioznosti, njezin učinak na svakodnevni život i razornu paralizirajuću moć koju anksioznost može imati na pojedinca i društvo u cjelini.

U ugodnoj atmosferi knjižare Hoću knjigu predstavljen je svjetski bestseler “Moje tjeskobno doba” i “Priručnik protiv tjeskobe” autora Scotta Stossela. U izdanju Biblioteke Čitaj Knjigu ova inspirativna životna priča zorno prikazuje žrtve anksioznosti, njezin učinak na svakodnevni život i razornu paralizirajuću moć koju anksioznost može imati na pojedinca i društvo u cjelini.  

Ovu intenzivnu i hrabru pripovijest publici su predstavili prof. Meri Veselić (psihoanalitička psihoterapeutkinja i grupna analitičarka) i prof.dr.sc. Miro Jakovljević (liječnik specijalist psihijatar, subspecijalist  biologijske psihijatrije, subspecijalist socijalne psihijatrije) naglašavajući kompleksnost anksioznosti, koja je danas najčešći oblik klasificirane duševne bolesti.

Osjećaji straha, panike i užasa stalni su suputnici osoba koje pate od tjeskobe, stanja koje do prije 35 godina nije postojalo kao dijagnostička kategorija. Povremena tjeskoba sastavni je dio svakodnevnog života, briga i strah su osjećaji koji su potpuno normalni i nažalost nezaobilazni. No, kod osoba koje pate od anksioznog poremećaja navedeni osjećaji često nisu privremeni, puno su dublji i duže traju. Anksioznost se manifestira kao intenzivna i pretjerana zabrinutost i strah od svakodnevnih situacija. “Moje tjeskobno doba” bestseler je koji iznosi svu problematiku, ali daje i nadu u potrazi za duševnim mirom.

U ovom fantastičnom djelu Stossel nas vodi kroz bitku sa stanjem koje je često pogrešno shvaćeno. Na vrlo graciozan način, oslanjajući se na vlastito iskustvo, predstavlja povijest ove duševne bolesti te nam pomaže shvatiti i prihvatiti anksioznost iz medicinske, kulturne, filozofske i iskustvene perspektive.

Nekim ljudima se možda činim mirnim. Ali kad biste mogli zaviriti ispod površine, vidjeli biste da sam poput patke – veslam, veslam, veslam.

Scott Stossel

Ugledni novinar, urednik i autor iskreno, empatično, inspirativno i duhovito piše o svojoj borbi s tjeskobom. Osim osobne ispovijesti autor prikazuje nastojanja znanstvenika, filozofa i pisaca koji su kroz povijest pokušali prikazati i razumjeti to stanje. Uz ovaj bestseler, predstavljen je i priručnik s praktičnim savjetima i vježbama za prevladavanje tjeskobe. Ova svojevrsna radna bilježnica pomoći će vam smanjiti i kontrolirati vaše strahove.

Knjigu i Priručnik „Moje tjeskobno doba“ možete pronaći u web shopu Biblioteke Čitaj knjigu: https://citajknjigu.com/shop/proizvodi/moje-tjeskobno-doba-pretprodaja-do-7-2-2024  

https://citajknjigu.com/shop/proizvodi/prirucnik-protiv-tjeskobe


Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 12. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnik Darko Džepić

Ne propustite

Zdravstveni karton

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Zanimljivosti

Otkako su holivudske zvijezde 2020. u svojim „goody bagovima“ na dodjeli Oscara dobile upravo ovaj izvor mladosti, spermidineLIFE® postao je javna tajna u Hollywoodu.

Duh i tijelo

Jeste li zadnjih dana primijetile nacionalnu kampanju borbe protiv menstrualnog siromaštva? Možda ste se čak u nju već i uključile? Niste li još, sad...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.