Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Prekrasna Larie kampanja koja ostavlja bez daha

Larie je ponovno uspjela oduševiti i odvući nas u sanjiv svijet protkan romantikom i besprijekornim siluetama.

Dizajnerica Marina Matić ne staje i prema pravilima modne struke već nam donosi kampanju za proljeće u kojem se njen brand Larie protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti. Pričom inspiriranom spojem grčke, francuske i egipatske umjetnosti, jedna od najprodavanijih domaćih dizajnerica ponovno prelazi vlastite granice predstavljajući svoju osmu kolekciju koja će sigurno biti must have ovog proljeća.

Larie_hires (2)

Marina Matić iz sezone u sezonu sama sebi podiže ljestvicu dokazujući kako je samo nebo granica kreativnosti. Svoj stil i osjećaj za modu izbrusila je na zavidnu razinu, a novim kolekcijama iznova pokazuje visoke estetske standard, ali i svoju strastvenu zaljubljenost prema modi.

Ako ste, već navikli na visoko postavljene standarde poznate dizajnerice, pomislili da vas više ne može iznenaditi – prevarili ste se. Larie je ponovno uspjela oduševiti i odvući nas u sanjiv svijet protkan romantikom i besprijekornim siluetama. Nova kolekcija kojom vladaju savršena dinamičnost, glamurozna ženstvenost i dašak seksepila zasigurno će biti prava poslastica ovog proljeća za brojne domaće, ali i strane fashionistice.

Larie_hires(11)

Savršen spoj suprotnosti za sve koji ne žele proći nezamijećeno

Iako je uvijek ispred svog vremena, dizajnerica je pronašla inspiraciju u spoju egipatske, grčke i francuske povijesti. Motivirana estetikom Krete, Mikene, Kleopatre i Marijom Antoanetom, predstavlja kolekciju kojom prevladavaju zlatna, crna i bijela te plava boja. Po običaju, cijela kolekcija kreirana je iz najfinijih materijala lana, pamuka, svile i čipke koji garantiraju jedinstvenost i primijećenost.

Dizajnerice zaigrano spaja suprotnosti – mekane i tvrde materijale te čipku i lan, a kombinacijom čipke, mreže, tila, volana i trake nastaju prava umjetnička djela. Na prvi pogled se vidi kako je Larie predano radila na svakom odjevnom predmetu, posvećujući posebnu pažnju detaljima u želji da svaki komad bude savršen. Cijelu glamuroznu priču zaokružuju upečatljivi uzorci u kombinaciji s 3D šljokicama te ručno vezeni Swarovski kristali koji naglašavaju iznimnu senzualnost kolekcije.

Marina ističe kako žena može biti podjednako elegantna i ženstvena u odijelu kao i u haljini, a to i dokazuje svojim zanimljivim krojevima i raskošnim odijelima koja se uzdižu iznad svih stereotipa.

Kada se na jednom mjestu okupe pozitivni ljudi puni energije, rad na bilo kojem projektu garantira zavidne rezultate. Za fotografiju je već tradicionalno zadužena Karmen Poznić, a za šminku je zaslužna Nikolina Bobinac. Zasluga savršene frizure prilikom predstavljanja kolekcije pripada Tei Kraševac Furlan iz tima Keune, s kojima Marina surađuje te ostvaruje svaku svoju novu viziju, a za set koji nas je odvukao u pustinjske noći i dočarao nam sanjivost kolekcije je zadužena Marinina sestra, Nikolina Lacković Mandić.

Ne propustite

Trendovi

Za blještavi završetak godine, dizajnerica LARIE predstavlja zvjezdanu kolekciju pod nazivom “Beauty of golden generation” .

Fashion report

Dugo očekivana kolekcija poznate dizajnerice Marine Matić ponovno je oduševila hrvatsku javnost dokazujući kako uz neosporivu kreativnost od nje uvijek možemo ostati pozitivno iznenađeni.

Fashion report

Marina, široj publici poznatija kao Larie, iz godine u godinu oduševljava kreacijama koje stvara, ali i svakodnevno nosi, zbog čega je i sama postala street...

S modne piste

Marina Matić, poznata hrvatska dizajnerica branda Larie, svojom kreativnošću obara s nogu i postavlja visoku ljestvicu na hrvatskoj modnoj sceni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.