Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Premijera nove HBO serije „Irma Vep“ s oskarovkom Aliciom Vikander u glavnoj ulozi

Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati.

Nova HBO serija „Irma Vep“ (Irma Vep), s oskarovkom Alicijom Vikander u glavnoj ulozi, imat će premijeru 7. lipnja na HBO Max streaming platformi, a istog dana prva epizoda će biti prikazana i na HBO kanalu u 20.00h.

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma “Les Vampires”. Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati. Serija „Irma Vep“ otkriva nam neizvjestan teren na granici fikcije i stvarnosti, umjetnosti i autentičnosti, umjetnosti i života.

Autor, scenarist i režiser serije je francuski filmaš Olivier Assayas, a temelji se na njegovom istoimenom filmu iz 1996. godine.

Uz Aliciu Vikander, u seriji glume Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Nora Hamzawi, Adria Arjona, Carrie Brownstein, Tom Sturridge, Byron Bowers, Fala Chen, Hippolyte Girardot, Alex Descas i Antoine Reinartz.

Izvršni producenti su Olivier Assayas, Alicia Vikander, Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson i Ashley Levinson.

Više

Zanimljivosti

U seriji Agatha Christie: Ubiti je lako, s Davidom Jonssonom u glavnoj ulozi Lukea Fitzwilliama, očekuje nas fascinantna kombinacija pozorne kinematografije, izvanrednog dizajna kostima...

Zanimljivosti

Uoči premijere serije Jadnici, imali smo priliku razgovarati s glavnim junacima priče

Zanimljivosti

Rujan na HBO Max streaming platformu donosi premijeru nove serije „Škripa metala“ o lajavom autsajderu koji je dobio priliku za bolji život, dramu o...

Zanimljivosti

Uoči druge sezone serije Dalgliesh koja se premijerno prikazuje na programu Epic Drama, imali smo priliku razgovarati s Carlyss Peer koja u seriji Dalgliesh...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.