Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Premium Box – lijepo upakirane emocije

Premium Box trenutno surađuje s brojnim hrvatskim proizvođačima, čiji su proizvodi visoke kvalitete, kako bi se moglo pronaći ponešto za svakoga, i kako bi svaki poklon bio zaista maksimalno personaliziran.

Kažu da si odrastao onoga trenutka kad shvatiš da više voliš darivati druge, nego primati poklone. A to se događa jer s godinama naučimo koliko je ljepote i radosti u spontanim pozitivnim reakcijama nama bliskih ljudi. A ima li ljepšeg doba za darivanje od nadolazećih blagdana?

Upoznajte u našoj She4She priči Premium Box!

Kada nam je netko jako blizak, kada je prijatelj ili član obitelji, lakše je osmisliti što ćemo mu pokloniti, iako ima situacija kada se i u tom slučaju moramo pomučiti da bi taj poklon imao neko dublje značenje. Ali još je kompliciranije ako je riječ o poslovnim poklonima.

Možda smo u jako dobrom odnosu s našim suradnicima, radna atmosfera je ugodna, često se dopisujemo mailovima i jedni prema drugima odnosimo se s poštovanjem. No koliko ih dobro zapravo poznajemo? Što bismo odabrali njima za poklon?  Na prvu bi nam se vjerojatno učinilo da nemamo ideje, ali ponekad je dovoljno da barem dobro pogledamo osobu i njene geste ili da je pažljivo poslušamo da bismo mogli samo naslutiti što bi joj se svidjelo.

Bila nam osoba bliska ili dobar suradnik, za sve daljnje detalje i da nam uvelike olakša posao, ovdje uskače Premium Box, domaći brend specijaliziran za personalizirane poklone. Riječ je kutijama elegantnog i luksuznog dizajna, čiji sadržaj i cjenovni rang možemo birati sami, ovisno o našim željama i  mogućnostima.  Birati se može između bijele i crne kutije sa zlatnim detaljima, satenskom mašnom i prigodnim citatom na unutarnjoj strani poklopca, a dostupne su u velikoj, srednjoj i  maloj veličini. Ono što je plus je to da se kutije kasnije mogu koristiti za pohranu raznih stvarčica ili uredskih potrepština, ovisno o veličini kutije.

Unbox your emotions

Njihov je moto „Unbox your emotions“, što pokazuje da su njihove kutije više od samog poklona, one su upravo to – lijepo upakirane emocije. A koliko uspješno izazivaju emocije u drugima, govore pozitivne reakcije njihovih kupaca koji se često rado vraćaju po nove poklone za razne prigode. Jer, zaista, što je ljepše
od promatranja izraza lica osobe dok s iščekivanjem otvara poklon koji smo joj darovali? A tek kada ga otvori i shvati kako smo pogodili baš ono što joj se sviđa, to je pogotovo dobar osjećaj.

Premium Box trenutno surađuje s brojnim hrvatskim proizvođačima, čiji su proizvodi visoke kvalitete, kako bi se moglo pronaći ponešto za svakoga, i kako bi svaki poklon bio zaista maksimalno personaliziran.

Stoga, želite li nekome ovih blagdana pokloniti poklon drugačiji od drugih, poklon uz koji dolazi i izuzetno iskustvo otvaranja, uz faktor iznenađenja, poklon koji će dugo ostati u sjećanju, onda je Premium Box pravi izbor za Vas.

Za sve detaljnije informacije, posjetite njihove društvene mreže: Facebook i Instagram.

 

 

Ne propustite

Dobar posao

Njihov bogat asortiman sadrži vrhunske hrvatske i strane brendove, dok se posebna pažnja posvećuje eco friendly proizvodima.

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Dobar posao

Za one koji  žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, ali ne znaju od kuda ni kako krenuti, kreirala je online program POSTANI VIRTUALNI...

Zanimljivosti

Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.