Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Preporuka: Linda, ona koju su ubili

E, pa baš za vas predstavljamo jednu zanimljivu knjigu – Linda, ona koju su ubili.

Ljubiteljima krimića i trilera nije lako udovoljiti. To su ljudi koji i vlastiti život i vlastiti svijet doživljavaju na način sličan onome na koji krimić opisuje svoj svijet. E, pa baš za vas predstavljamo jednu zanimljivu knjigu – Linda, ona koju su ubili.

Usred neuobičajeno toplog ljeta u Švedskoj, mlada policijska pripravnica pronađena je ubijena. Inspektor Evart Backstrom je protiv svoje volje poslan iz Stockholma da vodi istragu.

Egoističan, tašt i pun predrasuda prema svemu i svačemu, Backstrom je čovjek bez osjećaja dužnosti i odgovornosti, čovjek koji sve druge ljude smatra potpunim neznalicama, a nježne osjećaje iskazuje samo prema svojoj zlatnoj ribici i najbližoj boci pića…

Ako žele razriješiti ovaj slučaj, izmučeni članovi njegova tima prisiljeni su zaobilaziti ga u radu i pratiti oskudne tragove koji su preostali nakon što je Backstrom svojom tvrdoglavošću doveo do toga da se glavni trag ohladi.
Pun crnog humora i uzbudljive privlačnosti, a pritom krajnje realističan, Linda je roman koji će upoznati čitatelja s modernim remek-djelom karakterizacije, Evartom Backstromom, čovjekom koga je njegov tvorac opisao kao „niskog, debelog i primitivnog“. On je bez dvojbe nezaobilazan u opisu suvremenog policijskog rada.

Perssonov roman je prava poslastica za čitanje. Svenska Dagbladet

[box style=”0″]

U suradnji s Algoritam MK knjižarskim lancem, jedna knjiga vas čeka! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #linda

Prijave primamo do 20. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Željka Milivojević

[/box]

Više

Zanimljivosti

Agatha Christie je rođena 1890. godine u Torquayju. Bila je i ostala najprodavanija spisateljica svih vremena.

She Book Club

U Meksiku pedesetih godina 20. stoljeća mlada pripadnica visokog društva otkriva jezive tajne prekrasne stare vile.

She Book Club

Ljeto vukova Hansa Rosenfeldta, tvorca svjetski poznatih TV-serija The Bridge i Marcella, vrhunski je triler u kojemu se niz nasilnih događaja maestralno izmjenjuje s intimnom dramom detektivke čiji...

She Book Club

Ona je zavodnica, vještica, manipulatorica. Sama Frannie tvrdi da se ne može sjetiti što se dogodilo te kobne večeri, čak i ako bi joj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.