Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Prepoznatljiva krivudava crta popularnija je no ikada

Najprodavaniji i najprepoznatljiviji Vansov model, s bijelim đonom i krivudavom crtom, tijekom godina izašao je u bezbroj varijacija, boja i uzoraka…

Neki modni trendovi brzo dolaze i još brže prolaze, neki se zadržavaju malo duže nego ostali, a neki su vječni. Ipak, da je na sceni s jednim modelom moguće opstati čak 50-ak godina, dokazuju dva velika imena u svijetu lifestylea.

Vans_Isabella Rakonic

Prije svih, to je za rukom pošlo modnom gigantu Adidas, čiji je Superstar model, po prvi puta lansiran davne 1969. godine, proteklih sezona po mnogim istraživanjima proglašen planetarno najtraženijim i najpopularnijim tenisicama.

Vans 3

Ove sezone, istom fenomenu svjedočimo zahvaljujući Vansu i njihovom kultnom modelu Old Skool.
Vansice su proslavili skateri i kalifornijska scena 70-ih godina prošlog stoljeća, no danas Vans uspješno vlada od lifestylea do high fashiona, što ga odmiče od etikete isključivo skaterskog brenda. Dokaz tomu su i mnoge svjetske face, koje su po pitanju mode i stila još uvijek stara škola te svoje stylinge redovno upotpunjavaju Old Skool modelom tenisica, koje se zbog svoje ležerne, cool i mladenačke vibre s nevjerovatnom lakoćom uklapaju u najrazličitije modne stilove, čak i u onaj slavnog hip-hopera s neupitnim smislom za modu – Kanye Westa.

Vans 7

Ovaj najprodavaniji i najprepoznatljiviji Vansov model, s bijelim đonom i krivudavom crtom, tijekom godina izašao je u bezbroj varijacija, boja i uzoraka, a aktualnu kolekciju možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske te na web shopu www.shoebedo.com

Ne propustite

Trendovi

Vanilla girl trend lako je zamijeniti s prošlogodišnjim Clean girl trendom čija je glavna odlika minimalizam.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Fashion report

Vans je upravo lansirao kolekciju ženske odjeće i obuće ''Lady Vans'' s retro otiscima, grafikama i logotipima, inspiriranu svojom istoimenom kolekcijom iz 80-ih.

Fashion report

Ove jeseni preuzele su glavnu riječ u stylinzima i postale it komad koji privlači pažnju. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.