Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
zdrava
zdrava

Zdravstveni karton

Prevencija srčanog i moždanog udara je moguća

Dolaskom toplih dana, krvni se tlak drastično mijenja što može biti opasno po život.

Dolaskom toplih dana, krvni se tlak drastično mijenja što može biti opasno po život. Kako bi se rizik od ozbiljnih posljedica smanjio, liječnici preporučuju redovito mjerenje krvnog tlaka. Za to je potreban što precizniji i jednostavniji uređaj pa Hartmann hrvatskom tržištu predstavlja novu generaciju Veroval dijagnostičkih uređaja – tlakomjera za nadlakticu i zapešće koji omogućuju jednostavno, brzo i precizno mjerenje te novi prijenosni EKG uređaj.

S pomoću novog prijenosnog kombiniranog EKG uređaja Veroval® može se pratiti  srčani ritam bilo gdje i uvijek kada se pojave simptomi. Kombinirani uređaj Veroval® pruža  informacije o rezultatima koje je lako tumačiti ili pokazati svom liječniku.  Vrhunsku kvalitetu mjerenja potvrdilo je Europsko udruženje za hipertenziju.

Veroval-Upper-arm-blood-pressure-Megateaser-packshot-en-V

Veroval tlakomjer za nadlakticu i zapešće

Comfort Air tehnologija osigurava nježno mjerenje tako što predviđa očekivani krvni tlak dok se manšeta napuhuje pa se ona napuhne samo onoliko koliko je potrebno. Karakteristika novih Veroval tlakomjera jest da se sva mjerenja pohranjuju u sam uređaj koji ih zatim obrađuje te pomoću programske opreme Veroval medi.connect dijeli s ostalim Veroval uređajima. Veroval tlakomjeri dostupni su hrvatskom tržištu u dvije varijante kao tlakomjeri za nadlakticu i tlakomjeri za zapešće.

Tlakomjer za nadlakticu za precizno i nježno mjerenje karakterizira veliki zaslon za što jednostavnije očitavanje izmjerenih vrijednosti. Otkriva i prikazuje srčane aritmije. Omogućuje jednostavnu analizu izmjerenih vrijednosti s pomoću sustava sličnog semaforima. Udobna manžeta univerzalne veličine s ergonomskim pristajanjem te je priložen  i USB kabel. Tlakomjer za zapešće za brzo i jednostavno mjerenje ima sve karakteristike kao i Veroval model novog tlakomjera za nadlakticu uz dodatnu mogućnost vizualne  provjrere  položaja kako bi se utvrdio ispravan mjerni položaj na razini srca.

Veroval-Wrist-Blood-pressure-Packshot-Megateaser-en-V

Prevencija srčanog udara uz Mobilni monitor srčanog ritma (EKG) – kombinirani uređaj  2 u 1 Veroval ®

Srčane aritmije, kao što su opasne atrijske fibrilacije i visoki krvni tlak, glavni su čimbenici rizika za razvoj srčanog udara. Međutim, srčane aritmije uglavnom se javljaju u nepravilnim intervalima pa se mogu otkriti samo kada se dogode. S pomoću prijenosnog EKG uređaja Veroval® možete pratiti svoj srčani ritam bilo gdje i uvijek kada se pojave simptomi. Kombinirani uređaj Veroval® pruža vam informacije o rezultatima koje je lako tumačiti. Ako je potrebno, sve rezultate moguće je ispisati za vašeg liječnika ili ih poslati e-poštom. Pohranjivanje i analiziranje svih rezultata EKG-a i vrijednosti krvnog tlaka brzo je i jednostavno zahvaljujući programskoj opremi Veroval® medi.connect.

Mobilne funkcije EKG-a:

 • Otkriva fibrilacije atrija – glavne uzroke srčanog udara.
 • Srčani ritam može biti evidentiran za samo 30 sekundi – bilo gdje i bilo kada.
 • Jednostavna analiza izmjerenih vrijednosti s pomoću sustava sličnog semaforima
 • Otkriva srčane aritmije kao što su ekstrasistole, rani znak bolesti cirkulacijskog sustava i upale srčanog mišića.
 • Rezultati su odmah prikazani u lako razumljivom obliku; uz detaljan prikaz (elektrokardiogram) za vašeg liječnika.

Funkcija potpuno automatskog mjerenja krvnog tlaka:

 • Za nježno i precizno mjerenje na nadlaktici
 • Visoka točnost mjerenja
 • Udobna manžeta univerzalne veličine s ergonomskim pristajanjem
 • Jednostavna analiza izmjerenih vrijednosti s pomoću sustava sličnog semaforima.
 • Podaci se mogu jednostavno pohraniti korištenjem programske opreme Veroval® media.connect
 • Podaci se mogu dijeliti među svim uređajima Veroval®, kao što je vaga ili pratitelj aktivnosti.
 • Priložen je USB Bluetooth adapter

Informacija o EKG uređaju

Ekscitacijska stanja srca mogu se procijeniti elektrokardiogramom. Kontrakcije srčanog mišića uvijek su uzrokovane električnim podražajem. Nastale promjene i napon mogu se izmjeriti na površini tijela i njihov smjer može se zabilježiti i predstaviti grafičkim putem. Kombinirani uređaj za EKG i mjerenje srčanog tlaka Veroval® jednokanalni je EKG koji može otkriti različite aritmije. Kombinirani uređaj automatski provodi osnovna bilježenja i procjene. On automatski procjenjuje je li srčani ritam prebrz, prespor, nepravilan, povezan s prekidima ili normalan.To će se prikazati jasnim simbolom na zaslonu odmah nakon mjerenja.

Veroval® medi.connect

Prijavite se i sačuvajte svoje zdravlje. Jednostavno pohranjujte i analizirajte podatke s vaših uređaja. Različita razdoblja za analizu (dan, tjedan, mjesec) možete i uspoređivati, kako biste automatski generirali potpuno pripremljene slike vaših vrijednosti. Sve rezultate moguće je ispisati za vašeg liječnika ili ih poslati e-poštom.

[box style=”0″]

Hartmanni She.hr darivaju! Jedan tlakomjer je vaš. Što trebate?

 • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #srce

Prijave primamo do 26. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Ana Pavković

[/box]

Više

Zdravstveni karton

Kako nepravilnosti u srčanom ritmu mogu biti simptomatske i asimptomatske od iznimne važnosti su upravo slučajno detektirane aritmije koje mogu biti značajne, ponekad i...

Zdravstveni karton

Zaslužuje li ulje crnog kima naziv panaceje?

Zdravlje

Kofein - recept za bolesti srca, povišen tlak i dijabetes

Budi fit

Brzinsko liječenje glavobolje, prehlade, alergije i ostalih ljetnih nevolja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.