Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Pri opremanju doma najjednostavnije rješenje često je i najbolje

Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne najlakše se akcentira minimalistički dizajn.

Kako bi ste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te pri opremanju doma ili poslovnog prostora odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele, nijansama koje nude eleganciju za sva vremena. Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne najlakše se akcentira minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim.

„Crno-bijeli interijeri jednako dobro funkcioniraju uz moderni i retro namještaj te tako pružaju razne mogućnosti u godinama koje slijede. Kod crno – bijelog uređenja sve je jednostavnije: jednobojne površine uvijek možete dodatno istaknuti danas iznimno popularnim patchwork detaljima dok je prošarani mramor svijetlih i tamnih tonova postao apsolutni must have u svim domovima čiji vlasnici zahtijevaju najviše estetske note uređenja“, objasnili su nam u salonu Vodotehnika.

Stoga, svoje omiljene crno – bijele kombinacije za opremanje doma ili poslovnog objekta potražite u salonu Vodotehnika na zagrebačkom Jankomiru koji nudi veliki izbor keramike, galanterije i radijatora koji podsjećaju na umjetnička djela, a koje više nećete sakrivati iza zavjesa.

Ako ste u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj, na više od 700 kvadrata u Vodotehnici sada na velikoj rasprodaji gotovo cjelokupnog asortimana možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Uvjerite se da Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak, ne samo u kupaonskim prostorima već i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmeta pretvorit će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj.

Ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete – sada po iznimno pristupačnim cijenama.

Više informacija potražite na adresi: http://www.salon-vodotehnika.hr/ Kovinska 3, Zagreb

Više

Moj dom

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Dizajn

Sve je u 'Ćakuli' novo – interijer, eksterijer, logo. I baš sve je inspirirano razgovorom, ugodnim ćaskanjem odnosno ćakulom, kako bi to rekli Istrijani...

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.