Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Pridružite se Željku Bebeku u Areni Varaždin i ispratite godinu na izmaku

Željko Bebek, pop-rock ikona ovih prostora, odrađuje zadnje pripreme pred veliki koncert 29. prosinca u Areni Varaždin.

Željko Bebek, pop-rock ikona ovih prostora, odrađuje zadnje pripreme pred veliki koncert 29. prosinca u Areni Varaždin. Uz pratnju benda, bit će to prvi Bebekov koncert u Areni Varaždin, na oduševljenje svih Varaždinaca koji već pet desetljeća uživaju u pjesmama ovog legendarnog pjevača. A za sve one koji se još uvijek premišljaju oko božićnog poklona za njima drage ljude, karta za ovaj veliki koncert bit će pravi pogodak.

cer

Prepoznatljiv po karakterističnoj boji glasa i načinu interpretacije, Bebek je publiku osvojio još davnih dana. S Bijelim dugmetom, jednim od najpoznatijih rock sastava ovih prostora, punio je stadione i dvorane diljem regije, no jednako uspješna je i njegova dugogodišnja solo karijera.

Na repertoaru varaždinskog koncerta pronaći će se mnogi hitovi koji su obilježili odrastanja mnogih generacija, poput ‘Da je sreće bilo’, ‘Laku noć, svirači’, ‘Dabogda te voda odnijela’, ‘Oprosti mi što te volim’, ‘Tijana’, ‘Žuta ruža’, ‘Ja po kafanama’, ‘Ono nešto naše’ , ‘Gdje sam bio’, i ‘Ako voliš ovu ženu’,  ali i bezvremenske pjesme Bijelog dugmeta, poput ‘Selma’, ‘Ima neka tajna veza’, ‘Ne spavaj mala moja’, ‘Na zadnjem sjedištu moga auta’ i mnoge druge.

Karte za jedan od najiščekivanijih prednovogodišnjih koncerata možete pronaći putem sustava Eventim.

Foto: Mislav Žabarović

Više

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Zanimljivosti

Deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u Varaždinu, bilo je i više nego dovoljno da Varaždinci i njihovi gosti pokažu s...

Kultura

Lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije, Božo Vrećo, dolazi 13. ožujka 2023. u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.