Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Prijavi se na besplatnu edukaciju: Pčelinji proizvodi- saveznici dobrog imuniteta

Pčelinji proizvodi poput meda, cvjetnog peluda, propolisa i matične mliječi se odavno ubrajaju u kategoriju super-namirnica.

Pčele su društveni kukci koji u prirodi žive u šupljinama drveća ili stijena, no čovjek ih je pripitomio i sagradio im košnice. U jednoj košnici na vrhuncu sezone može ih biti i do 80 000. Iako se čini kako u košnicama vlada strašan nered, pčele su vrlo organizirane. Svaka zna svoju ulogu: hraniteljice, graditeljice, čistačice, stražarice te skupljačice koje u košnicu donose nektar, pelud, propolis i vodu. Sve su one zapravo sestre, ali nisu plodne. Matica je jedina ženka u košnici koja se može razmnožavati.

Pčelinji proizvodi poput meda, cvjetnog peluda, propolisa i matične mliječi se odavno ubrajaju u kategoriju super-namirnica.

U suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena u sklopu projekta She4She, organiziramo besplatni webinar:
Pčelinji proizvodi- saveznici dobrog imuniteta.

Datum i vrijeme predavanja:
16.2. od 11h
Trajanje edukacije 1h 30 min

Mirjana Koprek se bavi pčelastvom. Pčelarski je projekt započet još davnih 30-ih godina prošloga stoljeća, te uspješno egzistira do danas. Znanje i proizvodnja prenose se iz generacije u generaciju unutar obitelji, a svi proizvodi su rezultat dugogodišnjih studija, istraživanja, inovacija i nepobitne tržišne potvrđenosti.

Danas se, osim same proizvodnje pčelinjih proizvoda i pripravaka, bavi i izradom prirodnih kozmetičkih proizvoda pod imenom Prirodno je najbolje.

 

 

Prijave na besplatni webinar: [email protected]

Dan prije održavanja webinara sve sudionice će dobiti mail s linkom na koji se mogu uključiti na webinar. S obzirom na to da će se webinar održavati preko platforme ZOOM, potrebno ju je instalirati na uređaj s kojega će se pratiti webinar.

Više

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Dobar posao

Za one koji  žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, ali ne znaju od kuda ni kako krenuti, kreirala je online program POSTANI VIRTUALNI...

Dobar posao

Bioekonomija je danas sveprisutan koncept i javlja se, ne samo kao ideja vodilja nove politike Europske unije, već obećava i tehnološke i društvene promjene.

Dobar posao

Koliko god je uživala u grafičkom dizajnu, nešto joj je nedostajalo, kako nam sama kaže. 2015. godine odlučila je promijeniti svoj poslovni svijet i dio je naše...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.