Prijavi se na besplatnu edukaciju: Pčelinji proizvodi- saveznici dobrog imuniteta

Pčele su društveni kukci koji u prirodi žive u šupljinama drveća ili stijena, no čovjek ih je pripitomio i sagradio im košnice. U jednoj košnici na vrhuncu sezone može ih biti i do 80 000. Iako se čini kako u košnicama vlada strašan nered, pčele su vrlo organizirane. Svaka zna svoju ulogu: hraniteljice, graditeljice, čistačice, stražarice te skupljačice koje u košnicu donose nektar, pelud, propolis i vodu. Sve su one zapravo sestre, ali nisu plodne. Matica je jedina ženka u košnici koja se može razmnožavati.

Pčelinji proizvodi poput meda, cvjetnog peluda, propolisa i matične mliječi se odavno ubrajaju u kategoriju super-namirnica.

U suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena u sklopu projekta She4She, organiziramo besplatni webinar:
Pčelinji proizvodi- saveznici dobrog imuniteta.

Datum i vrijeme predavanja:
16.2. od 11h
Trajanje edukacije 1h 30 min

Mirjana Koprek se bavi pčelastvom. Pčelarski je projekt započet još davnih 30-ih godina prošloga stoljeća, te uspješno egzistira do danas. Znanje i proizvodnja prenose se iz generacije u generaciju unutar obitelji, a svi proizvodi su rezultat dugogodišnjih studija, istraživanja, inovacija i nepobitne tržišne potvrđenosti.

Danas se, osim same proizvodnje pčelinjih proizvoda i pripravaka, bavi i izradom prirodnih kozmetičkih proizvoda pod imenom Prirodno je najbolje.

 

 

Prijave na besplatni webinar: [email protected]

Dan prije održavanja webinara sve sudionice će dobiti mail s linkom na koji se mogu uključiti na webinar. S obzirom na to da će se webinar održavati preko platforme ZOOM, potrebno ju je instalirati na uređaj s kojega će se pratiti webinar.