Prijavi se na besplatnu edukaciju: Usklađenost web stranica i web trgovina

U suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena u sklopu projekta She4She pozivamo vas da nam se pridružite u jednoj zanimljivoj edukaciji.

Pandemija je mnoge poduzetnice potaknula da svoje poslovanje digitaliziraju te da ponude neke nove online usluge i proizvode. Digitalna transformacija nije jednostavna te sa sobom donosi i određene pravne i operativne rizike.

Na ovoj radionici obrađuje se ukratko koji to osnovni elementi koje imaju web stranica ili web trgovina moraju biti usklađeni sa zakonima, koji kolačići su nužni, a za koje je potrebna privola, kako napisati pravila privatnosti, koje tehničke i organizacijske mjere su potrebne za funkcioniranje online usluga te što nam donosi nova regulativa za digitalne usluge.

 

Datum i vrijeme: 8.3.2021. u 10 h
Trajanje: 1h
Mail za registraciju: [email protected]
Platforma: Microsoft Teams
O predavačici

 

Marija Bošković Batarelo je osnivačica i direktorica Parser compliance d.o.o. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te magistrirala u Nizozemskoj, u području prava i tehnologije, na temu Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR). 2013. godine je položila pravosudni ispit te imenovana stalnim sudskim tumačem za engleski jezik.

Završila tečaj za internog auditora informacijske sigurnosti, osnove programiranja i digitalnog marketinga. Predavačica je na Algebra Sveučilištu na smjerovima Podatkovna znanost i Digitalni marketing. Marija ima znatno iskustvo u područjima usklađenosti, zaštite osobnih podataka, zaštite potrošača, ugovaranja informacijskih tehnologija te elektroničke trgovine.

Svoju karijeru započela je u odvjetničkim društvima te je nastavila u bankarskoj industriji, gdje je bila imenovana službenikom za zaštitu osobnih podataka. Trenutačno savjetuje klijente iz prehrambene te IT industrije, energetike i medijske/marketing industrije. Svoje profesionalno iskustvo je uobličila u praktične i interaktivne edukacije te redovno piše stručne članke i sudjeluje na konferencijama na temu usklađenosti i etike novih tehnologija. Kao članica Međunarodne mreže poslovnih žena, voditeljica je radne skupine za usklađenost. Misija joj je poduzetnicima olakšati usklađenost poslovanja te smanjiti rizike usklađenosti digitalnog poslovanja.