Prijavi se na besplatnu edukaciju: Web stranice koje mijenjaju poslovanje

U sklopu našeg projekta She4She, u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena i  Essenta – Agencijom za web i marketing, imate priliku saznati kako izgleda kvalitetna web stranica i zašto je potrebna vašoj tvrtki. Projekt podržava i portal Profitiraj.hr.

 

Predavanje: Ivana Fakin, spec.dig.mark., Essenta – Agencija za web i marketing

Termin predavanja: 28.01.2021. u 11h

Trajanje predavanja: 1:45h

Publika: Postojeće i buduće poduzetnice

 

2020. godina dala je novu definiciju pojmu Digitalno doba i pred poduzetnike postavila brojne izazove.

Tržište kakvo poznajemo danas, od tvrtki zahtijeva mnogo kad je u pitanju online prisutnost i zato biste sada, više no ikada, trebali uložiti u kvalitetnu web stranicu.

Kako izgleda dobra web stranica i čemu bi sve trebala služiti saznajte 28.01.2021. u 11h u predavanju Web stranice koje mijenjaju poslovanje.

Predavanje će se održati u organizaciji Odbora za digitalno poslovanje i marketing Međunarodne mreže poslovnih žena, BESPLATNO za sve postojeće poduzetnice i one koje to planiraju postati.

Prijave se zaprimaju putem maila do 27.1. na: [email protected]

Dobrodošle!

O predavačici

Ivana Fakin, Spec. dig. mark. Vlasnica je Essenta Agencije za web i marketing, suosnivačica Mama Marketa, predsjednica Odbora za digitalno poslovanje i marketing pri udruzi Međunarodna mreža poslovnih žena, predavačica na Maloj školi poduzetništva za žene u organizaciji spomenute udruge, Hrvatske gospodarske komore i Europske poduzetničke mreže te osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb.