Pripazite na sunce!

Nitko sa sigurnošću ne tvrdi da će koronavirus, čim zatopli, nestati ili da će se njegovo širenje s visokim temperaturama zraka smanjiti. Postoji nada da će se ponašati kao ostali kapljični virusi poput onog gripe, koji se sezonski povlači, no to se još ne zna.
S obzirom na to da se mjere Stožera lagano opuštaju, sve više ćemo boraviti na otvorenom.
Nakon svakog dana provedenog na suncu, bilo da ste se umjereno izlagali ili ste pretjerali, možete se osloniti na laganu teksturu preparata Rinfresca Sole kako bi nakon tuširanja dobro nahranili i osvježili kožu. Glavni sastojci ove formule su ekstrakti barske metvice i krastavca, koji osvježavaju kožu i čine je mekanom. Ova krema sadrži i blagotvorne sastojke poput sterola iz nara, koji povećavaju količinu vlage i ulja rižinih mekinja, prepoznatog zbog svojih zaštitnih i omekšavajućih svojstava. Posljednji sastojak je hidratantni i osvježavajući kompleks, koji osigurava da su vaša ljepota i mladolik izgled kože zaštićeni i nakon dužeg sunčanja.
Nanesite proizvod na cijelo tijelo odmah nakon tuširanja. Njezina iznimno svježa tekstura ublažit će svaku opeklinu i osjećaj suhoće.
Ekstrakti pulpe krastavca i barske metvice, ulje rižinih mekinja, steroli iz nara, hidratantni i osvježavajući kompleks (mentil PCA), organski alfa bisabolol, glicirizinska kiselina iz korijena sladića.
Darujemo jednu čitateljicu – RinfrescaSole osvježavajuća krema za poslije sunčanja.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 7. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ida Štefanec