Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Pripremite kožu za sjajno ljeto

Put do čvrste i blistave kože koja će zračiti cijelog ljeta nikad nije bio lakši, a krije se u neodoljivom FOREO BEAR uređaju u ljetnoj mint nijasni.

Put do čvrste i blistave kože koja će zračiti cijelog ljeta nikad nije bio lakši, a krije se u neodoljivom FOREO BEAR uređaju u ljetnoj mint nijasni.

Zahvaljujući opuštajućoj T-Sonic masaži i najsigurnijem tretmanu mikrostrujom, jednostavno ćete postići neodljivi glow koji će vas pratiti u ljetnim avanturama.

Ovaj moćni beauty tech gadget osigurava neinvazivni lifting učvršćujući kožu i mišiće lica. Stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore. BEAR ima 5 mikrostrujnih intenziteta, a trenira više od 65 mišića lica i vrata.

Mint boja stvorena je za vruće dane, a njegovi brzi tretmani, koji će u nekoliko minuti osvježiti izgled kože, čine ga savršenom nadopunom vašoj svakodnevnoj skincare rutini.

Kako biste koži pružili prijeko potrebnu hidrataciju i nutrijente, posegnite za najsvježijim Farm To Face sheet maskama. Vacation mode za dušu i tijelo upotpunit će Coconut Oil maska za dehidriranu kožu, koja će vas u samostalnom 20-minutnom tretmanu ili u kombinaciji s UFO 2 uređajem, teleportirati u duboki hlad tropske oaze i pružiti vašoj koži intenzivnu hidrataciju. Ova je maska prikladna za sve tipove kože, a njezino kokosovo ulje i kokosova vodica iz Indonezije osigurat će svjež, mekan i sjajan izgled kože.

Sve Farm To Face sheet maske su napravljene od prirodne celuloze dobivene iz pulpe drva eukaliptusa, jako su lagane i potpuno biorazgradive te 10 puta otpornije na bakterije u usporedbi s pamukom – i savršeno se prilagođavanju svim oblicima lica. 

Kreirane od sastojaka vrhunske hvalitete, pomno odabranih diljem svijeta, ove prirodne sheet maske bazirane na biljnim sastojcima na vašu će kožu djelovati kao hranjivi smoothie ispunjen vitaminima i nutrijentima – i osigurati vam zdravu i prekrasnu kožu.

BEAR I UFO 2 dostupni su kod službenih FOREO partnera: Douglas, Martimex i Sancta Domenica, a Farm To Face sheet maske na DM prodajnim mjestima.

Više

Suncokreti na oblacima

Samoća je zaista opasna i zaista stvara ovisnost jednom kad je onako pošteno okusiš i probaš.

Trendovi

Kako bi nas ovog ljeta motivirao da ponosno ispričamo priče upisane na našoj koži, Dove je objavio poseban rječnik.

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Darivanje

Postanite lice NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije i osvojite sjajne nagrade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.