Prirodna inovacija za obojenu kosu

Mnoge žene i sve veći broj muškaraca reći će vam istu stvar: bojanje je pravi način da kosu učinite ljepšom i borite se protiv znakova starenja, ili da si dopustite svježiji novi izgled.

Već od davnina ljudi boje kosu, a dok su gnječenje gusjenica i sumpor srećom stvar prošlosti, današnji koloristi znaju da tajne uspješnog bojanja ostaju u osnovi nepromijenjene: zaštititi kosu od isušivanja i poboljšati postojanost boje i njezinu blistavost. Ovdje nastupa Crème de Soin à l’Amarante, najnoviji dodatak obitelji proizvoda Leonor Greyl.

Ostajući u skladu s temeljnim vrijednostima brenda iz 1968. godine, koji donosi ekskluzivne, inovativne proizvode za njegu kose izrađene od prirodnih aktivnih sastojaka, David Brooks, voditelj Istraživanja i razvoja te suprug Caroline Greyl, ponovo uranja u nevjerojatno bogatu riznicu biljaka i cvijeća diljem svijeta i donosi vam odabrane sastojke, koji u kombinaciji stvaraju ovaj regenerator koji štiti obojenu kosu i raspliće je. Na vrhu liste sastojaka nalazi se amarant.

Visokoučinkovita formula za rezultate bojenja u 360°

Simbol besmrtnosti za Grke, sveta biljka za Inke, Azteke i Maje, amarant je poznat kao »cvijet koji nikada ne vene«, a prepun je proteina, minerala i vitamina koji proizvode izvanredni regeneracijski i antioksidacijski učinak. U ovoj novoj formuli, Leonor Greyl nam donosi dvojaki hvalospjev ovom čarobnom cvijetu, ujedinjujući u formuli njegovo ulje i esenciju sjemena. Ulje ima regeneracijski učinak kako bi se uklonila kovrčavost i kosa zaštitila od djelovanja sunca na starenje, dok su sjemenke bogate proteinima, aminokiselinama i vitaminima koji jačaju kosu, poboljšavaju njen sjaj i osiguravaju potpuno rasplitanje, bila kosa mokra ili suha.

Ovaj iznimni sastojak poboljšan je s pregršt drugih dragocjenih sastojaka:

  • ulje indijske pongamije, koja ima središnje mjesto u svijetu ajurvedske medicine, zaustavlja blijeđenje boje kao posljedicu čestog pranja i sprječava izblijedjelost od sunca zahvaljujući anti-UV svojstvima
  • suncokretovo ulje, prepuno antioksidantnih fosfolipida koji prodiru duboko u vlas kose kako bi je nahranili iznutra i zaštitili od štetnih vanjskih čimbenika
  • koktel od bademovih proteina i aminokiselinski ekstrakti iz pšenice i soje ublažava stresa uzrokovanog postupkom bojanja i sprječava statički elektricitet i kovrčanje
  • mješavina kopoasu i babasu maslaca za rasplitanje kose a pritom joj daje nevjerojatnu gipkost i sjaj koji traju tijekom cijelog dana.

Kombinacija ovih aktivnih sastojaka rezultira tretmanom u 360°, koji ne samo da produljuje blistavost boje, nego i kosu štiti od promjena uzrokovanih vremenom i UV zrakama, pruža joj glatkoću i gipkost a pritom je ne otežava.

Inovativna tehnologija očuvanja prirode na putu do 100% prirodne revolucije u njezi kose

Na samom vrhu inovativnosti, Leonor Greyl Crème de Soin à ’marante ne sadrži sintetske konzervanse zahvaljujući svojoj kiseloj pH formuli u kombinaciji s trostrukim slojem biljnih konzervansa: grejpfruta, iđirota i crne koprive. Zahvaljujući inventivnoj tubi s »airless« tehnologijom koja osigurava optimalnu zaštitu aktivnih sastojaka i štiti ih od bakterijskog onečišćenja, Crème de Soin à l’Amarante je 100% prirodno konzervirana.

Ova nova, visokozaštitna krema s vrhunskom, pionirskom formulom i dizajnom ne može biti lakša za korištenje: jednostavno je nanesite po duljini i na vrhove kose nakon pranja i držite dvije minute prije nego je temeljito ispirete. I to je sve!

I kao šećer na kraju, da Crème de Soin à l’Amarante zaključimo u stilu? Njezin opojni mediteranski miris sastavljen je od nota mimoze, ruže, ljubičice i cedra.

Pakiranje: airless tuba od 150 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 288 kn