Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Privatne projekcije u CineStaru

Od 1. travnja CineStar može postati ‘Tvoje privatno kino’ i upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućuje svojoj publici.

Prošlo je točno 126 godina od prve privatne projekcije koju su u Parizu organizirala braća Lumière kako bi predstavili magiju filma na velikom platnu. Od tada, kino je bitan dio kulturnog i zabavnog života jednog društva. Čarolija odlaska u kino je mnogima potrebna da se osjećaju dobro, a  „novo normalno“ je pojam koji nam je prije samo godinu dana bio posve nepoznat, no danas se s njim susrećemo svakodnevno. Pod tim terminom podrazumijevamo različite stvari i našu prilagodbu na njih, ali ujedinjene su u nekoliko ključnih stvari – oprezni smo i planiramo više, ali isto tako smo i prilagodljivi te ne želimo odustati od naših navika koje nam život čine ljepšim.

Upravo na toj filozofiji originalnosti i fleksibilnosti nastala je ideja privatnog kina kojeg nam donosi CineStar – najveći regionalni kinoprikazivač. Od 1. travnja CineStar može postati ‘Tvoje privatno kino’ i upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućuje svojoj publici.

Usluga privatnim korisnicima nudi mogućnost privatne projekcije za do 20 osoba, odabir filma s aktualnog programa te brzu realizaciju putem on line zahtjeva. Zahtjev je potrebno popuniti 96 sati ranije, a transakcija se obavlja putem Internet bankarstva, pa je iskustvo samim tim još ugodnije. Nakon potvrde uplate, korisnička podrška CineStara poslat će vam potvrdu privatne projekcije i online pozivnicu koju možete elektronski proslijediti svojim uzvanicima, do 20 njih. Jedno je sigurno, na ovakav poziv rijetki se neće odazvati.

A sada zamislite da u privatnoj dvorani, samo s vašim odabranim društvom, na velikom platnu gledate nove filmove u kinu kao što su spektakl  „Godzila vs Kong“ koji je trenutno broj jedan u kinima,  zatim akcijski triler „Sjena špijuna“, film u utrci za Oscara „Zemlja nomada“ s izuzetnom Frances McDormand, nadolazeći „Top Gun: Maverick“  ili najnoviju Disney animaciju.  Može to biti neka sasvim posebna prigoda kao godišnjica, rođendan ili prosidba, ali i ne mora, možda samo želite privatnost sa svoji najbližima. Još jedna dobra vijest je da na privatnoj projekciji nema reklamnog bloka, a sami birate hoće li vam biti prikazani nadolazeći filmski traileri. Također u dogovoru s korisničkom podrškom u CineStaru, moguće je da na velikom platnu u dvorani vaše goste dočeka vaš personalizirani telop.

Kao i u redovnom radu kina, u Tvojem privatnom kinu bitno je poštovati sve epidemiološke mjere koje su na snazi https://bit.ly/3dhU0yo. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, privremeno je zabranjena konzumacija hrane i pića tijekom kino projekcija.

Zabava da, ali #ostanimoodgovorni

Više informacija o privatnim projekcijama dostupno je na: https://bit.ly/3cwwMFF

Ne propustite

Zanimljivosti

Veliko platno i još veći broj filmskih naslova obećavaju zaista moćno ljeto! Evo naslova koje ne smijete propustiti, a u ugodne klimatizirane kino dvorane...

Zanimljivosti

Prvi film po ovom modelu nakon „Zvuka slobode“ je „Poslije smrti“, zadivljujuće istraživanje enigmatičnog pitanja koje stoljećima fascinira čovječanstvo: “Što se događa kada umremo?”

Zanimljivosti

Blitz i CineStar grupacija uz partnerstvo Američke gospodarske komore, u Kaptol Boutique Cinema sinoć su okupili mnoge uzvanike povodom premijere filma „Ferrari“ američkog redatelja...

Zanimljivosti

CineStar kina ove godine slave punih 20 godina postojanja i sve vas pozivaju da se u srijedu 22. studenog opustite uz odlične filmove i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.