Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Privremeno su zatvorene Baby Center trgovine

Baby Center, specijalizirana trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, unatoč dozvoli rada odlučio se na promišljen i odgovoran potez te poslovanje preusmjerio u virtualni svijet.

Koronavirus utječe na sve ljude, svaki grad, svaku naciju i svako poduzeće širom svijeta. Ne bira rasu, ne bira spol, ne bira dob. Briga o našim najmlađima, njihovim roditeljima, bakama i djedovima te našim zaposlenicima oduvijek je na vrhu naše liste prioriteta, a u ovim vremenima posebno.

Prateći trenutnu situaciju i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite, tvrtka Baby Center, specijalizirana trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, unatoč dozvoli rada odlučio se na promišljen i odgovoran potez te poslovanje preusmjerio u virtualni svijet.

Tako su, privremeno zatvorene sve Baby Centar trgovine u Hrvatskoj, a fokus usmjeren na rad internet trgovine koja će za sve kupce ostati otvorena 24 sata kako bi se kupnja mogla obaviti iz sigurnosti vlastitog  doma. Posjetite www.babycenter.hr za sve aktualne akcije koje je ovaj lanac pripremio za kupce.

Službe i djelatnici u Internet trgovini ulažu maksimalne napore da sve narudžbe isporuče na vrijeme poštujući sve sigurnosne aspekte. Vrijeme ne može stati i neće, a djeca se i dalje rađaju i rastu, stoga su iz Babycentra pripremili posebne ponude kako bi kupnja na daljinu bila još ugodnija.

Akcije, pogodnosti, popusti samo na www.babycenter.hr internetskoj trgovini

Pozdrav proljeću – 20% popusta na nove kolekcije odjeće i obuće: Uz već poznati brend dječje odjeće Cool Club i široke ponude baby bodija, majica, trenirki i tajica, u internet trgovini u ponudi je i sjajan dizajn talijanske modne marke Original Marines. U ponudi su brojni sjajni brendovi kao što su Biomecanics, Superfit, Adidas, Puma, Geox, Nike koji čine samo dio onoga što tamo čeka male nestašne nožice. Do utorka, 24.3. aktualne su i akcije za Libero jednokratne pelene 2+1 gratis.

Online ponuda dječjih autosjedalica: Naravno da je sigurnost djece uvijek prioritet, pa svakako provjerite i online ponudu dječjih autosjedalica s popustima do 20%. Kako je još uvijek preporuka da se s djecom ide na zrak, iskoristite sunčane dane za vožnju prirodom bez socijalnih kontakata s drugom djecom.

Za najmanje tu je akcija na Smart trike tricikle. Djecu je potrebno zabaviti, dosada nikad nije bila izbor, kreativne igračke, Lego, društvene igre sigurno su danas prvi izbor roditelja – popuste do 30% iskoristite ovdje, a u sljedećim danima pripremamo još više zanimljivih akcija.

Sve akcije trenutno mogu se provjeriti ovdje https://www.babycenter.hr/akcije, a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/.

Ne propustite

Obitelj

Najuzbudljivije proljeće s bebama je pred nama, mnoštvo noviteta čeka nas u Baby Center trgovinama i na sajmu Dani beba, djece i trudnica u...

Dobar posao

Nezavisno istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS sa sjedištem u Švicarskoj, pokazuje da građani Hrvatske smatraju da im najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj, kada...

Zanimljivosti

Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda kolica za najmlađe.

Zanimljivosti

Baby Center nudi veliki izbor igračaka s kojim ne možete pogriješiti – veliki raspon cijena i super akcije!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.