Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
foto She.hr

She Book Club

Prljave laži: Savršen omjer romantike i strasti

Raine Miller čita ljubavne romane otkad je uzela prvu knjigu Barbare Cartland dok je imala samo trinaest godina. Možemo sa sigurnošću reći da ih nikada neće prestati čitati.

Raine Miller čita ljubavne romane otkad je uzela prvu knjigu Barbare Cartland dok je imala samo trinaest godina. Možemo sa sigurnošću reći da ih nikada neće prestati čitati. Djelomično zato što sada, osim što ih čita, i piše ljubavne romane. Istina, Raineine priče još su puno izazovnije od onih gospođe Cartland. U njezinim pričama dominiraju zgodni, seksi junaci koji nikad ne izlaze iz mode.

foto: https://knjiskimoljac.blog/

Winter Blackstone, (dvadesetčetverogodišnjakinja) je godinama zaljubljena u Jamesa, prijatelja svog brata Caleba (čiju priču smo čitali u prvom dijelu serijala – Prljavo bogat). Krase je veliko srce i neizmjerna dobrota, mudrost, zrelost i snaga koja nadmašuje njezine godine. James je osam godina stariji od Winter i poznaje ju cijeli život. Oduvijek je osjećao da treba štititi Winter čak i voljeti, ali tijekom godina ta je ljubav iz „bratske“ prerasla u strastvenu goruću želju.

James i Winter ne mogu potpuno odgonetnuti osjećaje koje gaje i koji ih pomalo plaše, ponajprije jer su jako snažni.

Ostatak ovog ljetnog hita otkrijte sami…

[box style=”0″]

U suradnji sa Stilusom darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #lazi
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 16. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Darivanje: Lela Markić

[/box]

Ne propustite

Seks

Seks na brzaka u vezu donosi spontanost, uzbuđenje i strast.

Seks

Razne kulture i civilizacije imaju specifične afrodizijake i legende. No, kao i svugdje imamo i suprotnosti, stvari koje smanjuju želju za seksom.

Seks

Zaboravite na predvidljive rutine i oslobodite istraživača u sebi jer vas vodimo kroz primamljive načine razbijanja seksualne monotonije i ponovnog rasplamsavanja strasti.

Seks i osjećaji

Ako tražite seksi i zabavne ideje za ljetni spoj koji će vama i vašem partneru pomoći da izađete iz rutine, imamo prijedloge za vas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.