Probudite zločestu curu u sebi

sexy, kinky

Strastveni, sirovi seks u kojem će vam srce iskočiti iz prsa je ono što svi želimo, ali jednom kada se uđe u stabilnu i dužu vezu stvari se, ne samo u krevetu, smiruju i ponekad čak postaju i šablonske. Predvidljivost, rutina i dosada mogu biti pogubni za libido i seksualni život.

Spas može biti u „kinky“ seksu, iako mnogi trznu na spomen te riječi smatrajući da je riječ o nečemu prljavom, ili bojeći se da će preplašiti svoju partnericu. Kinky seks ne mora značiti nikakav sado-mazo odnos (naravno, osim ako to ne želite), ali nove zločeste ideje, igračke, blagi ekshibicionizam i voajerizam mogu donijeti nove užitke i uzbuđenje u vaš seksualni život.

Donosimo deset savjeta uz pomoć kojih ćete probuditi seksi zločestu curu u sebi.

1. Seksi razgovor

Otvoren razgovor o seksu između dvoje partnera ima važnu ulogu u dobrom seksualnom životu. Započnite seksi razgovor, recite mu da uživate u seksu s njim i da biste htjeli isprobati i neke nove stvari. Nakon telefonskog seksa i lascivnih poruka u vrijeme dok ste odvojeni, jedva ćete čekati da se vidite. I tijekom seksa govorite mu što i kako volite da vam radi. Talk dirty!

2. Igra uloga

Seksi igrice i glumljenje drugačijih uloga također može začiniti atmosferu u spavaćoj ili nekoj drugoj sobi. Maštate li da se predajete dominantnom muškarcu, glumite seksi robinju. Dopustite mu da vam sveže ruke ili stavi povez na oči. Prije seksa odredite sigurnu riječ koja će biti znak da vam više nije ugodno. Budite sobarica: oprašite mu guzu!

3. Striptiz

Muškarci su vizualni tipovi i koliko god zvučalo otrcano, uvijek budite savršeno depilirani i obucite seksi donje rublje, haltere i samostojeće čarape. Ugledajte se na kraljicu burleske, Ditu Von Teese i vježbajte senzualno skidanje hulahupki svaku večer prije spavanja, kako biste tu scenu mogli izvesti i pred njegovim očima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💄Dita Von Teese (@ditavonteese)

4. Seks u javnosti

Ovo je doista opasno. Opasnost da vas netko može vidjeti, daje posebno uzbuđenje seksu izvan četiri zida vašeg doma.

Ako ne želite riskirati i ići do kraja, probudite ekshibicionista u sebi i u restoranu ili klubu idite u WC, skinite gaćice i kada se vratite za stol, diskretno mu ih dajte u ruke.

5. Obučeni seks na brzaka

Probajte grubi seks na brzaka kada još imate gotovo svu odjeću na sebi. Hlače oko njegovih gležnjeva i suknja preko vaše glave budi životinjsku privlačnost i daje seksu dojam sirovosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

6. Snimite seksi video

Postavite kameru ispred kreveta i snimite akciju koju ćete uvijek moći iznova gledati. Probudite voajera u sebi i zajedno gledajte filmić koji ste snimili. Samo pazite da filmić ne ode u bespuće interneta…

7. Masturbirajte

Muškarce izuzetno uzbuđuje pogled na ženu koja uživa u svom tijelu i to pokazuje. Dodirujte se pred njim, neka vas gleda kako se sami dovodite do vrhunca.

8. Seksi igračke

Začinite seks s partnerom i kupite seksi igračke. Dopustite mu da uz pomoć vibratora prelazi po vašem tijelu. Pokažite mu gdje i kako želite da ga koristi. I ne trebate se sramiti. Bezbroj je diskretnih shopova koji imaju dostavu!

9. Analni seks

Sama činjenica da je većina smatra zabranjenom, prljavom zono je pomalo uzbuđujuća. Istovremena stimulacija anusa i unutrašnjosti vagine donosi nove užitke u seksualni život. Pokušajte najprije samo stimulaciju prstom, a ako će vam se svidjeti, možete prijeći na igračke ili penetraciju. Opuštenost i puno lubrikanta ključni su za ovo iskustvo.

10. Udaranje po guzi

Mnoge parove uzbuđuje blago (ili malo grublje) udaranje po stražnjici tijekom predigre ili seksa.  Ako ste odlučili dobiti dobar sexy pljesak po guzi, budite otvoreni prema cijeloj situaciji. Uz spenkanje po guzi možete biti glasni koliko god vam odgovara, a pitanja poput: “Voliš li to?” i odgovori poput :”Too, jače, jače”, itekako su poželjni.