Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Brinimo jedna o drugoj

Program za zdravu kralježnicu

Svako vrijeme nosi svoje razloge zbog kojih se pojavljuje bol u leđima.

Svako vrijeme nosi svoje razloge zbog kojih se pojavljuje bol u leđima. Prije je to bio rad u polju, a danas je to rad za računalom. Po posljednjim izvještajima Svjetske zdravstvene organizacije 8 od 10 osoba ima bolnih problema s leđima.

Bolovi u kralježnici i leđima postali su dio vaše svakodnevice. Ometaju vas u radu, ograničavaju u kretanju i sprječavaju da budete opušteni.

Pijete lijekove i koristite injekcije, ali bez pozitivnih rezultata i pomaka. Štoviše oštećujete ostale organe: bubrege, želudac, jetru.

Očajni ste, patite i ne vidite izlaz.

Rješenje postoji!

Četrnaestodnevni program iscjeljivanja od 12.6. do 25.6. 2018. naučit će vas kako otkloniti uzrok vaših problema i kako ojačati kralježnicu prirodnom metodom bez nuspojava i štetnih posljedica.

Vi koji želite iz korijena i trajno riješiti problem s kralježnicom prijavite se.

Cijena je promotivna, broj polaznika je ograničen.

Health centar, Radnička cesta 20a, 1.kat, 01 5605 711, 091 1555 619, www.healthcentar.com

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Višesatni rad za kompjuterom, dugotrajna vožnja automobilom i tjelesna neaktivnost samo su neki od faktora koji potiču mehaničke poremećaje struktura vratne kralježnice i kao...

Savjeti stručnjaka

Upravo sada u ovo neizvjesno i izrazito stresno vrijeme COVID-19 pandemije potrebno je raditi na svom mentalnom i fizičkom zdravlju te životnoj energiji.

Brinimo jedna o drugoj

Nagradite svoje poslovne kolege, prijatelje ili najmilije te im darujte poklon paket SelectBoxa neka se opuste nakon napornog tjedna.

Istaknuto

Celulit su potkožne naslage masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima što stvara izgled narančine kore.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.