Proizvod koji generira novi kolagen zaludio je svjetske zvijezde, a dostupan je i u Hrvatskoj

Ne postoji dovoljno luksuzna odjevna kombinacija niti dovoljno ekstravagantan komad nakita koji će odvratiti pažnju od lica – njegovana, zdrava i blistava koža ipak je najbolji „ukras“ koji možemo nositi.

Tretmani i kozmetika često nisu dovoljni za „lice s naslovnice“

Svjesne su toga i brojne svjetske zvijezde, ali i dame na domaćoj estradnoj, poslovnoj i kulturnoj sceni – zato sve češće možemo čuti njihova iskustva s tretmanima, formulama i proizvodima koji stoje iza njihovog besprijekornog tena, mladolikih lica i izgleda koji kao da prkosi godinama.

Iako su estetski tretmani, luksuzna kozmetika i saloni za uljepšavanje dio njihove svakodnevice, još jednom proizvodu duguju savršeno glatku, punu i čvrstu kožu – onom koji na kvalitetu tena djeluje iznutra.

Suplementi prehrani namijenjeni osnaživanju, proljepšavanju i podizanju kvalitete kože posljednjih su godina doživjeli ogroman procvat, a o jednom od njih pisali su i brojni svjetski mediji. I to s dobrim razlogom – Biosil ch-OSA® Advanced Collagen Generator® predstavlja potpuno inovativan pristup „boostanju“ kolagena – potiče tijelo da ga proizvede samo.

Novost na tržištu koja je oduševila dermatologe, ali i svjetske zvijezde

Usmjeren na osnaživanje prirodnih procesa regeneracije vlastitog kolagena, ovaj je „skincare u kapsulama“ nevjerojatnom patentiranom formulacijom zadobio povjerenje dermatologa diljem svijeta, a našao se i u konkurenciji najboljeg suplementa za kvalitetu kože, kose i noktiju u Estetica Premium Product natječaju.

Ipak, najviše je pažnje privuklo oduševljenje brojnih svjetskih ljepotica koje tvrde kako besprijekornu, mladoliku kožu i ten dostojan naslovnica duguju upravo ovoj patentiranoj kombinaciji vrhunskih sastojaka.

Prehrana, vježbanje i hollywoodska tajna lijepe kože

Jedna od njih je i Christie Brinkley, jedna od najpoznatijih američkih manekenki i glumica, poznata po dugovječnoj ljepoti, koja je u intervjuu izjavila kako ljepoti pristupa holistički – što uključuje vegetarijansku dijetu, disciplinirano vježbanje, ali i neinvazivne estetske tretmane.

Osim toga, svakodnevno uzimanje Biosil ch-OSA® Advanced Collagen Generator® suplementa – tvrdi – pomaže joj u održavanju čvrste, mladolike i glatke kože. Ovaj je proizvod posebno kreiran kako bi kožu iznutra opskrbio svime potrebnim za izgradnju kvalitetnog kolagena. Patentirana kombinacija kolin-stabilne ortosilicijeve kiseline (ch-OSA® – Advanced Collagen Generator®) i vitamina C predstavljaju jedinstven i tehnološki napredan dodatak prehrani namijenjen izgradnji kvalitetnog kolagena te je po tome potpuno jedinstven.

Proizvod koji obožava i najslavnija celebrity obitelj

Iznimnu važnost vitamina C gotovo da i nije potrebno dodatno napominjati – ovaj nutrijent direktno pridonosi stvaranju novog kolagena, ali i sprječava propadanje postojećeg, čime uvelike potiče normalnu funkciju kože, kostiju, hrskavice, zubi, desni i krvnih žila. Osim toga, vitamin C jedan je od najjačih antioksidansa koje poznajemo  štiti stanice od štete koja nastaje pod utjecajem slobodnih radikala, znatno smanjujući negativne efekte oksidativnog stresa.

Ipak, glavnom se zvijezdom ove patentirane formule smatra upravo – Ch-OSA – „generator kolagena“ koji klinički dokazano aktivira biološke puteve koji stvaraju kolagen. Ovakav je spoj sastojaka zaslužan za iznimnu popularnost koju BioSil uživa i među slavnim manekenkama, ali i najslavnijem celebrity „klanu“ – sestrama Kardashian, koje su za brojne medije progovorile o redovnom korištenju ovog anti-age dodatka prehrani.

Stvarne blagodati kolagena dolaze tek ako ga tijelo samo proizvede

Često čujemo od dermatologa, estetskih liječnika i drugih beauty profesionalaca kako je za gladak, mladolik i besprijekoran ten ključno stvoriti dobru „podlogu“, no što sve ona podrazumijeva?

Osim tretmana za dubinsku hidrataciju te uravnotežene prehrane, cjelovit pristup „ljepoti koja dolazi iznutra“ svakako bi se trebao bazirati na nadoknadi kolagena – snažnog i fleksibilnog vlaknastog proteina koji čini glavnu komponentu svih vezivnih tkiva. Biosil ch-OSA® Advanced Collagen Generator®, koji koristi i poznata violončelistica Ana Rucner, dokazano usporava prirodni proces propadanja kolagena, koji započinje već u 21. godini života, pri čemu se količina kolagena i elastina smanjuje za oko 1,5% svake godine.

Kao rezultat gubitka ovog važnog proteina dolazi do produbljivanja bora, dubinskog isušivanja kože i smanjenja njene prirodne čvrstoće. Osim toga, i debljina naše kože neprestano se smanjuje, dok se nakon menopauze situacija drastično pogoršava – u prvih pet godina menopauze izgubimo čak trećinu kolagena iz kože, zbog čega je povećanje njegove proizvodnje ključan benefit koji tijelu možemo priuštiti.

Kako BioSil generator kolagena funkcionira i kako vam točno može pomoći?

Ako, primjerice, jedete ili unosite dodatke koji sadrže kolagen, vaše ga tijelo probavlja kao hranu, razgrađujući ga u brojne manje spojeve – bez sigurnosti da će se ti manji spojevi ikada koristiti za stvaranje novog kolagena. Iz tog je razloga vašem tijelu potreban mehanizam koji će aktivirati ključne enzime za stvaranje novog kolagena – a upravo se takav mehanizam nalazi u beauty suplementu koji obožavaju slavne ljepotice.

Kada se mogu očekivati vidljivi rezultati? S obzirom na to da je za stvaranje zrelih kolagenskih vlakana u koži potrebna reakcija 3 enzima, a rad tih enzima potiče upravo ch-OSA® u kombinaciji s vitaminom C, rezultati se mogu očekivati već nakon 3 mjeseca.

Inovativna formulacija Biosil ch-OSA® Advanced Collagen Generator® dostupna je u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i na webshopu www.kosarica.hr.