Proizvodi koji potiču kreativnost

Njihov je poslovni cilj na tržište plasirati i nuditi proizvode koji su kvalitetni i koji nude veliki broj dodanih vrijednosti onima koji ih kupuju.

Prednosti proizvoda koje nude:

  • budite drukčiji u poklonima koje dajete
  • proizvodi su od prirodnih materijala
  • potiču kreativnost kod djece (svaku maketu je potrebno zalijepiti, bojati)
  • omogućuju pregršt zabave
  • potiču druženje roditelja i djece
  • proizvodi prilagođeni za djecu već od 5 godina
  • odmičete mlade, bar na kratko, od korištenja modernih tehnologija (TV, mobitel, tablet, laptop, PC)

Artesania Latina SA iz Španjolske bavi se još od 1970. proizvodnjom setova za izradu drvenih maketa ili igračaka za sve uzraste od 5 do 99 godina.

Za svaki prodani set tijekom mjeseca studenog, putem njihovog web shopa www.makete.info/online-store , daruju 5,00 HRK potrebitima. Početkom prosinca na temelju konačnih podataka o prodaji objavit će i o kojem se iznosu radi kao i kome će uplatiti sredstva.

Za najmlađe (djecu od 5 godina)

Setovi za najmlađe sastoje se od laserski izrezanih i oblikovanih komada drva (od 15 do 30 elemenata), ljepila za njihovo lijepljenje (brzo se suši, topivo je u vodi), boja s kistom, uputa.

Svaka maketa koja se izradi putem ovoga seta može se koristiti u svakodnevnoj igri ili može služiti kao uspomena djetetu na nezaboravno vrijeme koje je provelo s roditeljima, bakama i djedama ili prijateljima prilikom izrade. Veličina složene makete je oko 19cm.

Mogući modeli koje je moguće izraditi su:
– Stari zrakoplov, Formula, Vojni zrakoplov, Džip, Ribarski brod, Patrolni brod

Za djecu od 8 do 14 godina

Dvije skupine proizvoda:

Legendary ships – jednostavniji modeli – Brod Vikinga, Egipatski brod, Rimski brod, Piratski brod.
Vehicles of the World – srednje teški modeli – Surferski kombi, Holiday kombi, 4×4 all road, Policijska patrola, Zrakoplov Fokker, Zrakoplov Camel.

Setovi za sastoje se od laserski izrezanih i oblikovanih komada drva (od 30 do 100 elemenata), ljepila za njihovo lijepljenje (brzo se suši, topivo je u vodi), boja s kistom, uputa.

Svaka maketa koja se izradi putem ovoga seta može se koristiti u svakodnevnoj igri ili može služiti kao uspomena djetetu na nezaboravno vrijeme koje je provelo s roditeljima, bakama i djedama ili prijateljima prilikom izrade. Veličina složene makete je oko 19cm do 30cm.

surferski kombi

Za djecu od 14 godina

Setovi za starije koji su u boji drveta koji svakako mogu služiti ili kao uspomena ili kao ukras u dječijoj sobi. Svaki set se sastoji od laserski izrezanih komada drveta, uputa te ljepila za slaganje.
U nastvaku se nalazi nekoliko primjera:

Za odrasle osobe

U ponudi imaju preko 50 setova za izradu modela starih ili ribarskih brodova. Dimenzije složenih maketa od 30 do 150 cm. Setovi se sastoje od svih potrebnih materijala i uputa za slaganje makete, ali ne i potrebnog ljepila kao i boja.
ANOSOFT j.d.o.o. – obiteljsko poduzeće koje najmlađima želi ponuditi kvalitetne proizvode i usluge. Više na: www.makete.info