Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Proljeće uz prirodnu kozmetiku i aromaterapiju

Pozivamo sve zainteresirane na uvodnu radionicu i upoznavanje aromaterapije i prirodne kozmetike koja će se održati 21.3. u 18 sati u Algoritmu MK megastore, Bogovićeva 7, pod prigodnim nazivom „Proljeće uz prirodnu kozmetiku i aromaterapiju“.

Pozivamo sve zainteresirane na uvodnu radionicu i upoznavanje aromaterapije i prirodne kozmetike koja će se održati 21.3. u 18 sati u Algoritmu MK megastore, Bogovićeva 7, pod prigodnim nazivom „Proljeće uz prirodnu kozmetiku i aromaterapiju“.

Mirela Ilenić, farmaceutski tehničar, fitoaromaterapeut i osnivačica projekt brenda Mireille aromatherapy – voditeljica je radionice, koja će sudionike naučiti s osnovama, karakteristikama, mogućnostima i savjetima za korištenje i upotrebu aromaterapije u svakodnevici kao i stvaranje i izradu vlastite aromakozmetike.

Želite li na pravilan način naučiti kako jednostavnim savjetima možete ispravno njegovati kožu, te ovim hobijem odvojiti vrijeme i u potpunosti se posvetiti sebi?“ – pozivno je pitanje za sve zainteresirane žene.

Vizual, algoritam

Mirela Ilenić sve zainteresirane poziva riječima: „Znanje i moja ljubav prema aromaterapiji i aromakozmetici spojila se u projekt „Mireille Aromatherapy“ ili „ono što ćete obožavati“. To zadovoljstvo i sreću koju ja imam kada svoju kožu njegujem svojim kreacijama želim pružiti i vama. Smatram kako je vrlo važno ono što dobijemo, dijeliti dalje i znanje prenositi. Zato i ja vama želim dati dio sebe, upravo kako bi i vi uživali svako jutro i večer, dok kroz moje savjete njegujete i štitite svoju kožu, te kožu svojih bližnjih. Ono što mene čini sretnom i zadovoljnom je kada čujem i vidim ljude koji su prošli moje radionice, kako mijenjaju svoj način života. Ne samo kroz kozmetiku, već kroz sam pristup prema sebi samima. To je nešto poput pravilne pripreme čaja, pripreme doručka, ručka i slično. Brinem o sebi i prilagođavam ono potrebno prema svojim potrebama.

Zato ćemo krenuti od temelja. Što je to aromaterapija i aromakozmetike, te što mi time dobivamo?“

Svoje mjesto rezervirajte na: [email protected]
Vidimo se utorak 21.3. u 18 sati!

Više

Dobar posao

Agencija za marketing i odnose s javnošću Dhar media već deset godina svojeg djelovanja promovira organizacijsku kulturu svrhe kroz dharmički menadžment – danas Brendfulness metodu.

Trendovi

Može li aromaterapija biti rješenje koje vam nedostaje?

Beauty report

Mirela se osmišljavanjem kozmetike bavi već preko deset godina, a u svijetu kozmetike je gotovo dvadeset godina.

Zdravstveni karton

Sve pripadnice ljepšeg spola u jednom trenutku će se složiti – nije lako biti žena. Ipak, nema ničeg ljepšeg od ispunjujućeg osjećaja kada prigrlimo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.