Proljeće voli intenzivne boje

Pružajući ruci žene da sama oslika svoje platno inspirirajućim bojama i teksturama, Avon lansira nova sjenila za oči u svojoj posebnoj mark. liniji dekorativnih proizvoda.

Mark. Epic Intense paleta

Mark. Epic Intense paleta sjenila za oči sadrže 4 različite nijanse u prekrasnih 8 kombinacija! Boje toliko žive i pigmentirane omogućuju stvaranje različitih efekata: nanesene suhim kistom bit će idealne za dnevni make-up, a nanošenje mokrim kistom pojačat će intenzitet boje još više i omogućiti pravi dramatičan večernji look. Naravno, igru nastavlja i slaganje boja kroz 4 različite nijanse u svakoj paleti.

Izrazito pigmentirana sjenila dugotrajna su, ne nakupljaju se u naborima kapaka, ne truse se i ne razmazuju. U poznatom crno-bijelom mark. pakiranju ovaj se put otvara invazija boja: pozvane ste uživati u kreiranju i tako same stvarati umjetnost na svom licu.

Potraži svoju paletu u Avon katalogu, po cijeni od 49,90kn.

Mark. big & multiplied

Mark. maskare sada dolaze u osvježenom modernom pakiranju, gdje će svaka maskara imati svoju boju i biti lako prepoznatljiva.

Vodootporna, za volumen, za gustoću obrva, s efektom lažnih trepavica, s plastičnom četkicom ili zaobljenom oblika badema… izbor maskare koja će baš vama odgovarati stvarno je širok, a posebno u Avonu! Odvažan volumen Avon mark. Big maskara oduševit će vas različitim efektima, a pakiranje u bojama svaki će vas put posebno oraspoložiti:

  • volumen & umnožene trepavice: efekt umnoženih trepavica s mark. Big Multiplied maskarom uz Smart Slip tehnologiju koja sprječava lijepljenje trepavica, te 2 u 1 četkicu i češalj koja pruža volumen i savršeno razdvaja trepavice u jednom potezu
  • volumen & duljina: efekt umjetnih trepavica s mark. False Lash maskarom uz ekskluzivnu četkicu s 1000 vlakana koja prekriva trepavice od korijena do vrha pružajući im volumen i duljinu
  • volumen & gustoća: intenzivan volumen trepavica uz mark. Daring maskaru sa zaobljenom četkicom, uz koncentriranu formulu s kolagenom za jačanje i gustoću.

Potraži svoju maskaru u Avon katalogu, po cijeni od 45,90kn.

Maskara i sjenila su spremna za jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #makeyourmark.
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 18. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Vesna Nekić