Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Proljetno buđenje s nježnim cvjetovima

Betty Barclay TENDER BLOSSOM romantični je miris koji odgovara najljepšem godišnjem dobu i koji hvata nježno cvijeće, miris poput samog proljeća.

Betty Barclay TENDER BLOSSOM romantični je miris koji odgovara najljepšem godišnjem dobu i koji hvata nježno cvijeće, miris poput samog proljeća.

Cvijeće stvara delikatne veze među ljudima i stvara raspoloženje puno radosti života. Cvijeće je stalni izvor nadahnuća za modu: simboli su nježnosti i elegancije, ali u svojoj raskoši mogu opijati osjetila i širiti dobro raspoloženje. Cvijeće izražava ono što riječi teško mogu izraziti. Betty Barclay TENDER BLOSSOM to postiže jezikom mirisa. Rezultat: šarmantna kompozicija za punu duše koja čarolije nad ljudima i dopušta da svaki trenutak čarobno procvjeta.

Čarolija nježnih cvjetova

Voćna i vitalna, svježa i nježna u isto vrijeme, Betty Barclay TENDER BLOSSOM otvara notama zrele dinje, egzotičnog ličija i nježne ciklame. Tri cvjetne note cvjetaju u srcu, kao da su upravo ubrane u vrtu: elegantan božur, nježna magnolija i očaravajuća frezija. Svojim vlastitim jezikom senzualno obavijaju kožu. TENDER BLOSSOM Betty Barclay završava na misteriozan i romantičan način – s baznom notom mošusa i suncem okupanog drveća kao što su cedar i sandalovina.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Snježana Štiber

Ne propustite

Darivanje

U skladu s početkom proljeća, popularni mirisni brend Betty Barclay Fragrances proširuje svoju ponudu s Body Splashes s njihovim najpopularnijim parfemima Betty Barclay Tender...

Beauty report

Betty Barclay Oriental Bloom miris je koji romantičnu, senzualnu ženu, koja radoznalo iskušava život, okružuje ženstvenim mirisnim notama i omogućuje joj sanjarenje o stranim...

Trendovi

Novi, razigrani ženski miris Betty Barclay budi čežnju koja samo čeka da konačno bude puštena.

Fashion report

Iako bi svaki dan trebalo davati ljubav, Majčin dan vas podsjeća da voljenim osobama pokonite dužnu pažnju i poštovanje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.