Promjena počinje u nama

Autogeni trening jedna je od najraširenijih znanstveno dokazanih metoda opuštanja čiji učinak se očituje kod smanjenja stresa, poteškoća sa spavanjem, glavobolja, alergija, bolova u leđima, oboljenja srca i krvnih žila kao i kod psihosomatskih bolesti. Osobe koje prakticiraju Autogeni trening bolje se nose sa životnim izazovima, opuštenije se osjećaju u zahtjevnijim situacijama, aktiviraju samoiscjeljujuće procese u tijelu i općenito se bolje osjećaju.

Za uspjeh Autogenog treninga nužno je redovito i dosljedno provođenje treninga kroz koji se dovodimo u stanje pasivne koncentracije koja nam daje otvorenost prema primanju sugestija, dok usmjeravamo pažnju i osobnu svijest s okoline na traženje i pronalaženje podrške u sebi samom.

Svatko može naučiti Autogeni trening, a cilj mu je osposobiti pojedinca da pomogne sam sebi i tako odabere živjeti u miru, ljubavi, sreći, zdravlju i opuštenosti bez obzira na vanjske okolnosti, gradeći pri tom skladne odnose sa samim sobom i sa svojom okolinom.

“Promjena počinje u nama, od onog trenutka kada shvatimo koliko doista vrijedimo i zaslužujemo, i tada više ne pristajemo na ništa manje od tog. Volite, cijenite i poštujte sebe, jer neće to nitko drugi učiniti umjesto vas,” kaže nam Mirjana Petković.

lakocazivljena

Pripremite se za novo razdoblje pomoću ove male, ali moćne tehnike i dozvolite da vas Autogeni trening dovede do spoznaje koliko ste zaista moćni stvaraoci svog vlastitog svijeta i da promjenom svojih misli, riječi i emocija možete mijenjati okolnosti koje privlačite u svoje živote.

Pred nama je mjesec kao stvoren za samopouzdane, kreativne i opuštene početke i upravo zato u Lakoći življenja jesen počinje tečajem Autogenog treninga.

Autogeni trening uči se kroz period od 8 tjedana, 1 x tjedno u trajanju od jednog sata. Mogućnost učenja individualno ili u manjim grupama do 8 polaznika kao i putem Skype-a za sve one koji ne mogu dolaziti.

Početak tečaja Autogenog treninga
13.09.2017. od 19-20h
Origo Centar, Franje Dursta 16., Zagreb