Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Promocija drugog izdanja knjige koja je promijenila svijest kod žena

Knjiga Petre Heisinger „Ja sam Petra nećete me slomiti“ u kratkom je periodu doživjela drugo izdanje, što je povod za dvije nove promocije u Zagrebu .

Knjiga Petre Heisinger „Ja sam Petra nećete me slomiti“ u kratkom je periodu doživjela drugo izdanje, što je povod za dvije nove promocije u Zagrebu (20. rujna u knjižnici Bogdana Ogrizovića i 27. rujna u novozagrebačkoj knjižnici u sklopu Mamutice). No nije riječ o običnim promocijama nego i o novom nastavku programa „Pospremi glavu“.

Naime, autorica u samo predstavljanje knjige uklapa i dijelove svojega projekta osobnog razvoja. Njezina autobiografska proza o tome kako je uspjela izići iz bračnog brodoloma i okrenuti novu, svijetlu stranicu svojega života, polazište je za njezin projekt osobnog razvoja „Pospremi glavu“ kojemu je cilj jačanje naših unutrašnjih resursa za suočavanje sa životnim izazovima. Tako će oni koji su već bili na predstavljanju knjige sada dobiti i neke nove smjernice i motive kako raditi sami na sebi. A oni koji budu došli prvi put, dobit će uvid u neobičnu knjigu iskrenih zapisa o sudbini koja je mogla postati jedan od niza teških slučajeva, ali ju je protagonistkinja uspjela zaokrenuti u novom smjeru.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 22. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Matas

Ne propustite

Putovanja

Da sitnice čine razliku potvrđuju rituali kojima možete obogatiti svakodnevicu i pritom se opustiti, obnoviti energiju i pripremiti se za nove izazove.

Budi fit

Marelice, među ostalim, obiluju vitaminima A i C, moćnim antioksidansima koji su odlični za zdravlje kože i vitalnost.

Duh i tijelo

Kriza identiteta nije rijetka pojava kod žena svih starosnih dobi, a sljedeći znakovi ukazuju na to da upravo prolazite kroz jednu takvu krizu.

Suncokreti na oblacima

Umori se čovjek kroz život tražeći dobro u svakom, u svemu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.