Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Darivanje

Promocija drugog izdanja knjige koja je promijenila svijest kod žena

Knjiga Petre Heisinger „Ja sam Petra nećete me slomiti“ u kratkom je periodu doživjela drugo izdanje, što je povod za dvije nove promocije u Zagrebu .

Knjiga Petre Heisinger „Ja sam Petra nećete me slomiti“ u kratkom je periodu doživjela drugo izdanje, što je povod za dvije nove promocije u Zagrebu (20. rujna u knjižnici Bogdana Ogrizovića i 27. rujna u novozagrebačkoj knjižnici u sklopu Mamutice). No nije riječ o običnim promocijama nego i o novom nastavku programa „Pospremi glavu“.

Naime, autorica u samo predstavljanje knjige uklapa i dijelove svojega projekta osobnog razvoja. Njezina autobiografska proza o tome kako je uspjela izići iz bračnog brodoloma i okrenuti novu, svijetlu stranicu svojega života, polazište je za njezin projekt osobnog razvoja „Pospremi glavu“ kojemu je cilj jačanje naših unutrašnjih resursa za suočavanje sa životnim izazovima. Tako će oni koji su već bili na predstavljanju knjige sada dobiti i neke nove smjernice i motive kako raditi sami na sebi. A oni koji budu došli prvi put, dobit će uvid u neobičnu knjigu iskrenih zapisa o sudbini koja je mogla postati jedan od niza teških slučajeva, ali ju je protagonistkinja uspjela zaokrenuti u novom smjeru.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 22. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Više

Duh i tijelo

Kada ste posljednji put na kompliment odgovorile jednostavnim: “Hvala”?

Savjeti stručnjaka

Umjesto uzimanja antibiotika, pojava virusa i prehlada može se smanjiti na prirodan način, svakodnevnim uzimanjem dodataka prehrani.

Zdravstveni karton

Zbog neupitne djelotvornosti gavez je u narodu uvijek bio veoma omiljena biljka, a kasnije je djelovanje i znanstveno dokazano.

Seks

Prosječan čovjek vjerojatno bi za sebe rekao da o seksu zna dovoljno, ako ne i podosta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.