Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Pronađite idealni poklon za svaki horoskopski znak

Najčešće imamo probleme s idejama za rođendanski, vjenčani ili kakav drugi poklon. Što, kada, kako?

Najčešće imamo probleme s idejama za rođendanski, vjenčani ili kakav drugi poklon. Što, kada, kako? Kako bismo znali što pokloniti, važno je poznavati osobu, njen ukus, stav ali i želje.  U svemu tome nam astrologija možda može ponuditi  pomoć,  jer ako već znamo što osoba voli i znamo njen horoskopski znak, pronalaženje pravog poklona može biti  vrlo jednostavno i zanimljivo.

Ovan

Žene Ovnovi su vatrene i impulzivne i kada se odlučujete za pravi poklon, imajte u vidu njihov karakter. Najbolje im je pokloniti nešto uzbudljivo i izazovno. Ovan ne voli osrednjost i zbog toga će ga uvijek najviše obradovati poklon koji je kvalitetan, originalan i – skup! Ako živite u materijalnom izobilju, idealan poklon za ženu Ovna je svakako dijamant, ali možete se opredijeliti i za kvalitetnu torbicu ili otmjeni šešir. Također, ona će cijeniti vašu originalnost i maštovitost ako joj poklonite neke seks igračke. Muškarac  Ovan dijeli karakteristike žene Ovna. Kako je glavna osobina ovog znaka vatrenost, a simbol vatre je crvena boja, najpametnije bi bilo da se odlučite za poklon u ovoj boji. Najbolji dar bi bio sportski automobil ili motor, ako ste baš bogati, a od manje skupih stvari šeširi, kape i kacige. Idealni pokloni za Ovnove su i ulaznice za utakmice i druge sportske događaje koji su u skladu s njegovim natjecateljskim duhom.

Bik

Bik voli udobnost i uživa u materijalnom izobilju. Ako ste u potrazi za poklonom za ženu Bika, nemojte razmišljati – novac je ono čemu će se najviše obradovati. Ako je prilika takva da se morate odlučiti za konkretan poklon, ženi Biku darujete nakit ili nešto od stvari koje se stavljaju na pod. Tu spadaju tepih, prostirke, namještaj ili neka lijepa i skupa skulptura. Također, žena Bik bi se obradovala i izlasku u dobar restoran ili nekom instrumentu ako se bavi glazbom. Muškarac Bik, kao i žena, voli sigurnost i komfor pa je s toga neophodno rukovoditi se ovom činjenicom pri izboru poklona. Ako ne želite pokloniti novac ili bon, opredijelite se za komfornu fotelju, krevet ili neku udobnu odjeću.

Blizanci

Žena Blizanac će se obradovati nekom nesvakidašnjem i originalnom poklonu. Lako ćete je iznenaditi ako joj poklonite nešto specifično ili čak smiješno, kao što su neobične naočale ili garderobu sa šljokicama. Također, žena Blizanac voli informatičku opremu tako da bi idealan poklon mogla biti godišnja pretplata na Internet, laptop ili mobilni telefon. Muškarac Blizanac je prilagodljiv i nije mnogo zahtjevan. Lako ga mogu obradovati male stvari, kao što su knjige, olovke, posteri i lopte. Ako želite pokloniti nešto originalno i za pamćenje, iznenadite ga kratkim putovanjem na neku neobičnu destinaciju.

Rak

Žene Rakovi spadaju u najromantičnije i najemotivnije žene, iako to često ne pokazuju. Kao simbol romantike, biser je idealan poklon za ove žene, ali će se one veoma obradovati i nečem manje skupom, kao što je večera u morskom restoranu ili cvijeće. Isto tako, žena Rak će se obradovati i raznim antikvitetima i kuhinjskim pomagalima. Ako se radi o ženi s djecom, bilo što da poklonite njima, to će istovremeno biti i poklon za nju. Što se tiče muškaraca Rakova, oni su otvoreniji i lakše pokazuju emocije nego žene, ali su jako tradicionalni i vezani za dom. Zato je idealan poklon za muškarce rođene u ovom znaku nešto što ima veze s kućom, kao što su razni kućni aparati. Također, lako ih je obradovati ako im poklonite opremu za ribolov ili čamac jer su to obično ljudi koji su vole vodu i sve u vezi s njom.

Lav

Lavovi su vrlo zahtjevni i najčešće je teško procijeniti čemu bi se osoba rođena u ovom znaku mogla obradovati. Žene Lavovi vole skupe i velike poklone pa bi s toga idealan dar za nju bio veliki dijamant, ali kako je malo onih koji mogu ispuniti takve prohtjeve svojih žena, bilo kakav zlatan nakit je nešto što bi ove žene obradovalo. Druga opcija je bijela tehnika, a u obzir dolazi i raskošna odjeća, kao na primjer elegantna haljina ili cipele visokih potpetica. Muškarac Lav voli poklanjati, a kada dobiva, cijeni veličinu i glamur. Idealan poklon za njega je neko skupocjeno i prepoznatljivo umjetničko djelo ili neki drugi vrijedni raritet. Također, muškarac Lav će se obradovati i ulaznicama za koncert ili neki drugi događaj.

Djevica

Žene, kao i muškarci Djevice najviše se raduju praktičnim poklonima. Idealan poklon za Djevice su sve one sitnice koje mogu koristiti, kao što su olovke, satovi, razna uredska oprema. Također, Djevice vole čitati, tako da je knjiga jedna od opcija koju imate kada birate poklon za njih. Poklonite im ulaznicu za neki seminar ili ih povedite na predavanja njihovog omiljenog pisca. Djevice ulažu u svoje zdravlje, pa je idealan poklon za njih i neki preparat sa ljekovitim djelovanjem.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage se karakteriziraju posebno istančanim ukusom. Ako želite da se dodvorite ženi, kupite joj nakit ili dragi kamen. Isto tako, one jako brinu o svom , pa idealan poklon za njih može biti moderna i elegantna garderoba. Bilo da izaberete elegantnu haljinu i svečanu obuću ili čipkasti donji veš, nećete pogriješiti. Važna im je i njega kože i kose, tako da ćete ih obradovati i ako im poklonite kozmetički tretman. Kao i žene Vage, i muškarci u ovom znaku puno polažu na svoj izgled. Idealan poklon za njih je elegantna garderoba, ali i erotski veš. Često nose leptir mašne i kravate, tako da će ih ovi modni dodaci više nego obradovati. U obzir dolaze i razni ukrasi od porculana i bijelog  kamena, kao i skupocjena umjetnička djela.

Škorpion

Žene u ovom znaku će se često zapitati zašto joj nešto poklanjate i što se krije iza svega toga. Vrlo su mračne i fatalne, pa koji god poklon da odaberete, trudite se da on bude u crnoj ili nekoj tamnoj boji. Pored toga što odjeća treba biti crna, birajte nešto što je usko i naglašava sve atribute. Ona će se obradovati i nakitu koji sadrži crni kamen, bez obzira da li se radi o narukvici, prstenu ili ogrlici. Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za dekorativnu kozmetiku, lakove za nokte, ruževe i sjenila, ali pazite da nijansa bude tamna. Muškarac  Škorpion je također mračan i mističan, pa polaže i na takvu pojavu. Možete mu pokloniti odjeću poput jakni, majica ili košulja u crnoj boji. Idealan poklon mogu biti i razne sitnice iz dućana okultnog, kao i knjige o misterijama, hipnozi i drugim mračnim temama. Muškarac Škorpion će se obradovati i ako mu poklonite neku perverznu igračku.

Strijelac

Strijelci su sretni kada poklanjaju. Kada, pak, primaju poklone, nije im važno da poklon bude skup i posebno vrijedan jer su im materijalne stvari manje bitne. Žene posebno cijene komplimente i lijepu riječ. Put oko svijeta ili na neke daleke destinacije bio bi savršen poklon. Također, žene rođene u ovom znaku vole talismane i razne suvenire. Za ove žene je karakteristično da vole čitati pa je i neka knjiga ili stručni časopis dobar izbor. Kada birate poklon za muškarca, najlakše ćete ga obradovati ako mu kupite kakvo egzotično oružje, kao što su sablje, mačete, strijele i slično. Ako se bavi sportom, poklonite mu neki sportski rekvizit. Kao i žene, i muškarci Strijelci vole čitati pa je i u njihovom slučaju knjiga pravi izbor.

Jarac

Ženama Jarčevima najbolje je kupiti skupocjen nakit. Također, ove žene vole kristal pa će se obradovati nekom predmetu od kristala. Što se garderobe tiče, birajte kožne stvari. Žene u ovom znaku posebno vole cipele i često posjeduju čitave ormare pune razne obuće. Muškarci Jarčevi, kao i žene, obožavaju cipele pa je stoga obuća uvijek idealan poklon za njih. Pored toga, ako želite  iznenaditi ovakvog muškarca, kupite mu neki alat za rad. Idealan poklon može biti i neka sportska oprema ako se bavi nekim sportom ili aktivnošću. Od odjeće odaberite kožnu galanteriju ili se odlučite za kišni mantil i kišobran.

Vodenjak

Ako ženi Vodenjaku želite da poklonite neki odjevni predmet, u obzir dolazi svaki odjevni predmet i svaki modni detalj koji je drugačiji i moderan. Žene u ovom znaku će se obradovati ako im poklonite neki aparat za kuću, kao što je fen za kosu. Također, idealan poklon je i kozmetički i frizerski tretman jer ove žene puno polažu na modu i vole biti u trendu. I muškarci Vodenjaci vole autentičan i neobičan stil. To se ne odnosi samo na garderobu i izgled uopće, već i na tehniku koju muškarci smatraju idealnim poklonom. Računalo, printeri, novi kompjuterski programi, fotoaparati i razni drugi uređaji su najbolji darovi za muškarce u ovom znaku.

Ribe

Žene Ribe su ekstravagantne i erotične, a istovremeno i romantične. Ribe ćete obradovati ako ih izvedete na romantičnu večeru ili u kino. Međutim, idealan poklon za njih je i erotski veš i razni odjevni predmeti od svile. Ribe obraćaju pažnju na detalje pa će ih razveseliti modni dodaci kao što je krzno ili cipele. U obzir dolaze i razni kozmetički preparati i dekorativna kozmetika, ali birajte šminku u svijetlim nijansama. Muškarci rođeni u ovom znaku su tihi i povučeni i posebno cijene umjetnost. Zbog toga, pri izboru poklona, odaberite neku umjetničku sliku, skulpturu ili fresku. Idealan poklon za ove muškarce su i sva čuda tehnike, uključujući  telefone, fotoaparate i kamere. Često se interesiraju za psihologiju, pa im knjiga iz tog područja  može biti odličan poklon.

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi su Ribe, Djevica i Škorpion.

Horoskop

Mars je planet aktivnosti, energije i pokazuje nam kako i u kojem smjeru djelujemo.

Zanimljivosti

Davanje poklona može biti izvor stresa, posebno ako niste sigurni što darovati.

Horoskop

Pokušajte ne shvatiti ovo osobno. Sve je u dobroj zabavi, zar ne?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.