Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Prošle su tri godine od objave najgledanijeg YouTube videa svih vremena

Zahvaljujući pjesmi “Despacito” Luis Fonsi oborio je čak sedam Guinessovih rekorda, a od veljače 2020. godine spot za pjesmu “Despacito” najgledaniji je YouTube videozapis svih vremena.

Prošle su pune tri godine od objave zaraznog hita na španjolskom jeziku koji je zaludio svijet. Ultimativna hit pjesma “Despacito” Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja iz 2017-e godine oborila je sve rekorde na YouTubeu na kojemu je i danas najgledaniji YouTube video svih vremena.

Fonsi u pjesmi, koja trenutno broji više od 6 i pol milijardi pregleda, opisuje svoju strast prema djevojci s kojom želi plesati i natjerati je da vrišti.

Znate li tko je Zuleyka Rivera?

Djevojku u spotu utjelovila je portorikanska manekenka i bivša Miss Universe 2006. godine Zuleyka Rivera. Uloga u spotu promijenila je život zgodne manekenke koja je u međuvremenu rodila sina ali se i razvela od poznatog NBA košarkaša J.J. Barea.

Lijepa Portorikanka koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 2,2 milijuna pratitelja danas radi kao model i TV voditeljica, a osmislila je i poseban program vježbanja za sve žene iznad 30 godina koji se temelji na kardio vježbama i posebnom režimu prehrane. Srce ove lijepe žene navodno je ponovno zauzeto, a sretnik s kojim je u vezi meksički je poduzetnik German Rosete.

Sedam Guinessovih rekorda

Pjevač i hitmejker globalnog hita “Despacito” Luis Fonsi nakon objave pjesme 2017. godine započeo je svoju Love+Dance turneju u sklopu koje je trebao održati i koncert u Zagrebu. Koncert je nažalost otkazan ali šarmantni Portorikanac ipak je posjetio glavni grad Hrvatske.

Zahvaljujući pjesmi “Despacito” Luis Fonsi oborio je čak sedam Guinessovih rekorda, a od veljače 2020. godine spot za pjesmu “Despacito” najgledaniji je YouTube videozapis svih vremena. Fonsi se i danas aktivno bavi glazbom, redovito održava turneje i komponira nove pjesme.

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.