Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Prozračna i njegujuća podloga za svjež i osunčan ten tijekom cijelog ljeta

Dr. Hauschka tim osmislio je prirodne preparate koji njeguju kožu i daju joj prirodan, lagano osunčani sjaj.

Ljeti nam je potrebna prozračna podloga koja će nam pružati blistav i ujednačen ten. Upravo zato Dr. Hauschka tim osmislio je prirodne preparate koji njeguju kožu i daju joj prirodan, lagano osunčani sjaj.

Dr. Hauschka Tonirana dnevna krema namijenjena je za njegu normalne, suhe i osjetljive kože. Istovremeno spada u dekorativnu kozmetiku i kozmetiku za njegu jer uz blago toniranje, koži pruža potrebnu njegu. Zahvaljujući prirodnoj kompoziciji s dunjom, ružinom vodicom, te uljem badema i koštica marelice osigurava idealnu ravnotežu između masnoće i vlažnosti kože, a s druge strane individualno tonira suhu, dehidriranu, osjetljivu i normalnu kožu. Ova krema ljetni je favorit upravo za osjetljivu kožu lica koju ne smijemo previše izlagati suncu. Koži daje prirodnu nijansu i ujednačen ten te regulira nepravilnosti, a zbog svoje lagane teksture dopušta joj da diše.

Dr. Hauschka tonirajući fluid svakom preparatu za njegu pruža individualnu nijansu, a svakom tenu svježu, nježnu preplanulost. Receptura s tonirajućim mineralnim pigmentima, maslinovim uljem i ekstraktima ljekovitih biljaka od bjelodana i hamemelisa stapa se s tonom kože, čime omogućuje izrazito prirodnu nijansu tena. Pritom se ten ne prekriva, već vješto osvježava.

Dr. Hauschka Tonirajući fluid poseban je po tome što se kombinira s preparatom za njegu i pruža nam mogućnost da sami prilagodimo nijansu koja nam odgovara. Dozira se po želji s obzirom na nijansu kože, a s preparatom za dnevnu njegu jednostavno ga pomiješajte na dlanu i prije nanošenja na lice provjerite nijansu. Ako upotrebljavate izrazito hranjive dnevne kreme, preporuka je da se tonirajući fluid ne miješa s kremom, već ga nanesite na lice i vrat nakon kreme. Oba načina primjene daju jednak rezultat: svjež i blistav ten te kožu ugodnu na dodir.

Slijedeći više od 50 godina tradicije, Dr. Hauschka kozmetika sadrži samo birane 100% prirodne sastojke iz biodinamičkog i ekološkog uzgoja koji djelotvorno revitaliziraju umornu kožu i vraćaju joj svježinu. Svi su proizvodi bez sintetiziranih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, parabena, silikona i polietilen glikola (PEG).

Dr. Hauschka Tonirajući fluid i Toniranu dnevnu kremu potražite u bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr.

Ljeti nam je potrebna prozračna podloga koja će nam pružati blistav, blago osunčan i ujednačen ten. Dr. Hauschka tonirajući fluid svakom preparatu za njegu pruža individualnu nijansu, a svakom tenu svježu, nježnu preplanulost. Receptura s tonirajućim mineralnim pigmentima, maslinovim uljem i ekstraktima ljekovitih biljaka od bjelodana i hamemelisa stapa se s tonom kože, čime omogućuje izrazito prirodnu nijansu tena. Pritom se ten ne prekriva, već vješto osvježava.

Dr. Hauschka tonirajući fluid potražite u bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr.

Ne propustite

Beauty report

Svaki sastojak Dnevne kreme s marelicom promiče zdravlje i vitalnost kože.

Beauty report

Osim ulja i vodice koji se dobivaju iz latica, u proizvodnji kozmetike koriste se i drugi dijelovi ruže, poput njezina ploda – šipka.

Savjeti i preporuke

Kad koži nedostaje vlage, bez obzira na tip, ona gubi na debljini, postaje suha, neugodna, osjetljiva, često perutava, blijeda, a i brže se stvaraju...

Beauty report

Fluidi su rjeđe i lakše teksture od krema za njegu lica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.