Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Prva uniseks kolekcija Andrijane Subotić Pjajčik

Limitirana capsule kolekcija Etna Maar stvorena je za ljeto, ali će se sjajno kombinirati i u nadolazećoj sezoni, uz ranojesenske komade odjeće.

Spoznati više, doživjeti snažnije i letjeti u nepoznato – težnje su koje galeba Jonatana Livingstona čine drukčijim od ostalih. Inspirirana kultnom knjigom Richarda Bacha u kojoj je sve moguće samo ako to iskreno želite i spremni ste učiti, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik iskoračila je u nepoznato i po prvi puta kreirala uniseks kolekciju.

Limitirana capsule kolekcija Etna Maar stvorena je za ljeto, ali će se sjajno kombinirati i u nadolazećoj sezoni, uz ranojesenske komade odjeće. Namijenjena je ženama i muškarcima koji znaju da su isti, a opet drukčiji i koji prihvaćaju jednakost protkanu brojnim različitostima.

Majice, bermude, tunike, košulje i lagane jakne – sve što je potrebno za ležerno ljeto i ugodnu ranu jesen Andrijana Subotić Pjajčik kreirala je s mnogo pažnje, ponajprije fokusirana na udobnost i slobodu kretanja, a potom i na univerzalne linije koje spajaju žensku i mušku modu. Materijali su tijelu ugodni( lan i pamuk), idealni za visoke temperature, a boje oponašaju nebo u svim njegovim izdanjima – od čistog plavetnila do duboke, olujno sive uz nezaobilaznu crvenu kojom dizajnerica već godinama opisuje ljubav, strast i radost života. Posebnu poslasticu predstavljaju komadi na kojima dizajnerica intervenira ručnim oslikavanjem objekta inspiracije – galeba.

Kampanja za novu kolekciju snimana je u Rijeci, a model Marko Šuša odlično je utjelovio modnu viziju Andrijane Subotić Pjajčik pred objektivom fotografa Igora Emila Horvata i tehničkog asistenta Čedomira Marića.

 Cijelu kolekciju potražite na www.etnamaar.com

Fotografija: Igor Emil Horvat

Asistent fotografije:Čedomir Marić

Model: Marko Šuša / Arden Free

Više

Trendovi

Izbor nakita je vrlo subjektivan i baš kao u umjetnosti, ne slažu se svi oko toga što se smatra lijepim, modernim ili prikladnim.

Trendovi

U svakoj zimskoj garderobi i kombinaciji, jednu od najvažniji uloga odigrat će obuća.

Darivanje

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled.

Fashion report

Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. nude veliki izbor različitih stilova i nijansi koji se lako prilagođavaju svačijem ukusu, a u kojima će sigurno...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.