Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Prva uniseks kolekcija Andrijane Subotić Pjajčik

Limitirana capsule kolekcija Etna Maar stvorena je za ljeto, ali će se sjajno kombinirati i u nadolazećoj sezoni, uz ranojesenske komade odjeće.

Spoznati više, doživjeti snažnije i letjeti u nepoznato – težnje su koje galeba Jonatana Livingstona čine drukčijim od ostalih. Inspirirana kultnom knjigom Richarda Bacha u kojoj je sve moguće samo ako to iskreno želite i spremni ste učiti, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik iskoračila je u nepoznato i po prvi puta kreirala uniseks kolekciju.

Limitirana capsule kolekcija Etna Maar stvorena je za ljeto, ali će se sjajno kombinirati i u nadolazećoj sezoni, uz ranojesenske komade odjeće. Namijenjena je ženama i muškarcima koji znaju da su isti, a opet drukčiji i koji prihvaćaju jednakost protkanu brojnim različitostima.

Majice, bermude, tunike, košulje i lagane jakne – sve što je potrebno za ležerno ljeto i ugodnu ranu jesen Andrijana Subotić Pjajčik kreirala je s mnogo pažnje, ponajprije fokusirana na udobnost i slobodu kretanja, a potom i na univerzalne linije koje spajaju žensku i mušku modu. Materijali su tijelu ugodni( lan i pamuk), idealni za visoke temperature, a boje oponašaju nebo u svim njegovim izdanjima – od čistog plavetnila do duboke, olujno sive uz nezaobilaznu crvenu kojom dizajnerica već godinama opisuje ljubav, strast i radost života. Posebnu poslasticu predstavljaju komadi na kojima dizajnerica intervenira ručnim oslikavanjem objekta inspiracije – galeba.

Kampanja za novu kolekciju snimana je u Rijeci, a model Marko Šuša odlično je utjelovio modnu viziju Andrijane Subotić Pjajčik pred objektivom fotografa Igora Emila Horvata i tehničkog asistenta Čedomira Marića.

 Cijelu kolekciju potražite na www.etnamaar.com

Fotografija: Igor Emil Horvat

Asistent fotografije:Čedomir Marić

Model: Marko Šuša / Arden Free

Više

Zanimljivosti

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali ostaju uvijek IN – a jedan od takvih je jeans ili traper.

Trendovi

Iako je već druga polovica ljeta, još uvijek je dobar tajming da ulovite novi par sunčanih naočala prije nego što nastupi hladnije vrijeme.

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Fashion report

Proteklog vikenda mnogi Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.