Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Prve multimedijalne personalizirane knjige za djecu

Radosnice brenda Magical Book Lab koje su nas već oduševile inovativnošću u dizajnu i postale apsolutni must have među fashion mamama, sada su nas potpuno oborile s nogu.

Knjige su u prodaji tek nekoliko mjeseci, no vrijedan tim Magical Book Laba nije stao samo na izradi personaliziranih dječjih knjiga, već ih je pretvorio u magične multimedijalne proizvode! Radosnice koje smo svi imali kao mali još su uvijek lijepa uspomena, a uz njihovu pomoć, sada su i moderan poklon svim bebama te djeci jasličke i vrtićke dobi.

Putem QR kodova oživite vaše radosnice

U ove unikatne personalizirane foto-radosnice, baby bookove i sve ostale tematike koje Magical Book Lab izrađuje po narudžbi, od sada možete unijeti i svoje najdraže video zapise i to vrlo jednostavnim postupkom te ih kasnije očitavati putem QR kodova.

Tim Magical Book Laba pobrinuo se o vašoj sigurnosti tako da sav sadržaj uvršten u knjigu sami spremate na vlastiti virtualni oblak ili server za neograničeno besplatno čitanje u budućnosti. Tako u svoje radosnice možete uključiti video prvog bebinog plača, prvih koraka ili prve izgovorene riječi. Sjajna ideja, zar ne?

Izrade svih tematika

Izrada ostalih tematika također je na raspolaganju pa tako s ovih čarobnih polica možete uzeti knjigu koja opisuje vašu ljubavnu priču, poklon za djevojačku večer, wedding book ili iznenaditi baku i djeda kompilacijom fotografija od unučadi.

Akcija – Unos QR koda gratis

Kako bi vas dodatno razveselili, Magical Book Lab vam poklanja unos jednog QR koda u izrade knjiga svih tematika i to za sve narudžbe ostvarene do 01. ožujka 2018. godine. Požurite i iskoristite ovu sjajnu ponudu!

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.