Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Prvi dan LMF festivala privukao tisuće posjetitelja iz cijeloga svijeta

Prvi dan LMF Festivala na Jarunu u Zagrebu bio je spektakularan i ostavio je posjetitelje oduševljenima.

Prvi dan LMF Festivala na Jarunu u Zagrebu bio je spektakularan i ostavio je posjetitelje oduševljenima. Ovogodišnje izdanje festivala privuklo je veliki broj posjetitelja iz cijeloga svijeta, željnih dobre glazbe i vrhunske zabave. Svi su odmah po dolasku osjetili euforiju i uzbuđenje jer je atmosfera bila nevjerojatna.

Od samog početka, pozornica je bila prepuna izvođača i producenata koji su pokazali svoj talent i zasluženo doživjeli oduševljenje publike. Neki od njih su bili svjetski poznati Adam Beyer, Above & Beyond, Artbat i lokalni glazbeni heroj Stoka, uz mnoge druge. Svaki nastup je bio jedinstven i donio je različite stilove i ritmove, osiguravajući da svatko pronađe svoj najdraži stage.

Osim sjajnih izvođača, posjetitelji su imali priliku istražiti i uživati u ostalim čarima festivala. Chill zona bila je oaza opuštanja i odmora, gdje su se posjetitelji mogli odmoriti, opustiti se i podružiti se s prijateljima. Raznolika ponuda hrane i pića zadovoljila je sve gastronomske želje, a prekrasna mjesta za slikanje omogućila su stvaranje uspomena koje će trajati zauvijek.

Rasvjeta i produkcija na festivalu su vrhunske i na svjetskoj razini. Svaki detalj bio je pažljivo osmišljen kako bi se stvorila nevjerojatna vizualna atmosfera koja je nadmašila sva očekivanja. Light show i spektakularni vizuali pratili su izvedbe izvođača, dodajući dodatni element užitka i vizualnog doživljaja. Možemo reći da je cijeli festival na zavidnoj razini, stoga ne čudi što svaki put dolaze velika i jaka imena izvođača iz cijeloga svijeta.

Festival je započeo već popodne s raznim zanimacijama i igrama koje su se odvijale u chill zoni. Posjetitelji su se mogli okušati u raznim aktivnostima i upoznati nove ljude, što je dodatno obogatilo njihovo iskustvo na festivalu.

Prvi dan LMF festivala bio je samo početak, a sljedeća dva dana obećavaju još više uzbudljivih trenutaka. U sljedeća dva dana očekuje se nevjerojatna glazba, uzbudljiva atmosfera i mnoštvo zabave koja će svakoga ostaviti bez daha. Ako još niste nabavili svoje ulaznice, ne propustite priliku i pridružite se sljedećem spektaklu.

U sljedeća dva dana Festivala očekuje se još tisuće zaljubljenika u elektroničku glazbu koji će zasigurno doživjeti nevjerojatnu energiju LMF Festivala i stvoriti nezaboravne uspomene.

Više o LMF Festivalu pronađite ovdje.

Ne propustite

Zanimljivosti

Najiščekivaniji glazbeni događaj godine, LMF Festival, oduševio je tisuće posjetitelja koji su pristigli iz cijeloga svijeta.

Zanimljivosti

LMF Festival i Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu udružili su snage kako bi organizirali akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Zanimljivosti

Nadahnjujuća i hvalevrijedna akcija održat će se 9. i 10. lipnja u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu na adresi Petrova 3

Događanja

Ogromni party kamioni, ljubav, sloboda, ples i pozitivna vibra prvo su što nam padne napamet kada pomislimo na kultni 'Love Parade' festivale.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.