Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Prvi odabir čitatelja diljem svijeta u kategorijama osobnog uspjeha i motivacije

Englesko izdanje prve knjige jednog od najutjecajnijih motivacijskih govornika s ovih prostora, dr. sc. Kenana Crnkića u svibnju je pronašlo svoje mjesto na listi bestsellera na najvećoj svjetskoj platformi za prodaju knjiga Amazon.

Englesko izdanje prve knjige jednog od najutjecajnijih motivacijskih govornika s ovih prostora, dr. sc. Kenana Crnkića u svibnju je pronašlo svoje mjesto na listi bestsellera na najvećoj svjetskoj platformi za prodaju knjiga Amazon. Sa svojom knjigom „7 tajni uspjeha“ Kenan se  pozicionirao na prvo mjesto iz područja osobnog uspjeha te na drugo mjesto iz područja motivacijske literature. Imajući u vidu da na Amazonu postoji više od 40 milijuna knjiga, da se godišnje proda pola milijarde te više od milijun knjiga dnevno, s punim pravom može se reći da gore navedeni rezultat predstavlja veliki uspjeh globalnih razmjera. Kenan nastavlja osvajati tržišta, suradnjama s vodećim svjetskim trenerima iz različitih područja, Johnom Maxwellom i Jordanom Belfordom.

Suradnja s najvećim svjetskim imenima

Nakon velikog interesa u Hrvatskoj i široj regiji gdje su njegove knjige „7 tajni uspjeha“ i „Pazi kojeg vuka hraniš“ bez izuzetka zauzimale prva mjesta na top listama, Kenan se odlučio za hrabar i za naše prostore neuobičajen iskorak na inozemna tržišta.

Pored već postojeće suradnje s guruom osobnog liderstva i uspjeha John C. Maxwellom, posebno zanimljiva je i nedavno uspostavljena suradnja s Jordanom Belfordom, najboljim svjetskim trenerom iz područja prodaje. Inače, Jordan Belford je široj javnosti poznat kao „Vuk s Wall Streeta“, s obzirom da je na osnovu njegove knjige i osobnog životnog iskustva snimljen kultni film u kojem glavnu ulogu glumi Leonardo di Caprio. Hoće li i na koji način Vuk s Wall Streeta biti uključen u promociju knjige Pazi kojeg vuka hraniš („Beware which Wolf you feed“) ostaje vidjeti do kraja godine kada se očekuje velika promocija iste u Sjedinjem Američkim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi i Australiji. U navedenim aktivnostima Kenan računa i na snažnu potporu prijatelja i poslovnog partnera J. T. Foxxa koji je broj 1. osobni trener iz područja poslovnog i financijskog uspjeha, a čiji su klijenti neka od najpoznatijih svjetskih imena kao što su Sylvester Stallone, Richard Branson, Donna Karan, Steve Wozniack, Al Pacino itd. Kao sveučilišni profesor na Webster Univerzitetu u Beču (Webster University Vienna) Crnkić već na jesen započinje veliku medijsku turneju na njemačkom govornom području dok se knjige paralelno već objavljuju i na albanskom, ruskom i španjolskom jeziku.

Dr. Kenan Crnkić i John C. Maxwell

Dr. Kenan Crnkić i John C. Maxwell

Motivacijska predavanja i life-coaching

,,Ipak, i pored kontinuiranih nastupa u inozemstvu moj primarni fokus ostaje na ovim prostorima. U ponudi svoje akademije pored već poznatih Maxwellovih 7 seminara za koje sam kao jedan od rijetkih u Europi ovlašten izdavati međunarodno priznate certifikate, u formi jednodnevnog seminara imamo i ,,Straight Line Persuassion„, metodu prodaje koju je razvio Jordan Belfort i koja radikalno mijenja i poboljšava prodaju u svakom segmentu. Tu su i moja 3 personalizirana motivacijska seminara u koje spada i sada već kultno predavanje „Tvoj Novi Život„ kojeg smo prvi put izveli u zatvoru Remetinac, što je izazvalo nezapamćen interes ali i promjenilo po osobnom svjedočenju živote mnogih koji su imali prigodu nazočiti istom. Posebno zadovoljstvo predstavlja mi high-class life-coaching kojeg radim 1 na 1 sa odabranim klijentima i putem kojeg na najbrži način zajednički  iniciramo i trajno implementiramo željenu promjenu u život. Naravno tu je i treća knjiga za koju svi pitaju i koju očekujemo u prvoj polovici sljedeće godine “, ističe Kenan Crnkić.

Dr. sc. Crnkić smatra se pionirom motivacijske literature s obzirom da se kao jedan od prvih na našim prostorima upustio u pisanje tradicionalno američkog žanra samopomoći, nakon izuzetno bogate, uspješne i dugačke poslovne karijere te mnogih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja. U svojoj misiji promoviranja fenomena uspjeha i sreće pojavljuje se u svim značajnijim medijima i simpozijima diljem regije, prenoseći na prepoznatljiv, često nekonvencionalan, jednostavan i izrazito poticajan način ključna zapažanja, poruke i savjete. Također, njegove postove na blogu i motivirajuće sadržaje svakodnevno putem web stranice i društvenih mreža (Facebook: https://www.facebook.com/DrKenanCrnkic/, Instagram: kenan_crnkic) kombinirano prati preko 200.000 ljudi.

Ne propustite

She Book Club

„Kradljivac poljubaca“ može se pohvaliti da je bio drugi najprodavaniji roman na stranicama Amazona i drugi najtraženiji među korisnicima Kindle uređaja.

Događanja

Jedan od najutjecajnijih motivacijskih govornika dr. sc. Kenan Crnkić predstavio je u kinu Europa kroz predavanje „Tvoj novi život“ snažne poruke samopomoći uobličene u...

Kultura

Osvoji napeti krimić koji otkriva neograničenost ljubavi i izdržljivost granica tjelesne snage.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.