Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Prvi put u Hrvatskoj na sportsko događanje možete doći uz pomoć NFT-jeva!

Pannonian Challenge, festival ekstremnog sporta i urbane kulture uvijek ide korak dalje i više.

Pannonian Challenge, festival ekstremnog sporta i urbane kulture uvijek ide korak dalje i više. Uoči 23. izdanja festivala koje se od 15. do 19. lipnja održava u Osijeku, predstavljaju novost na hrvatskom tržištu – Pannonian Challenge NFT-jeve koji će biti dostupni putem prve hrvatske NFT blockchain platforme – LocalNFT.

Jedinstveni dizajn prikazuje Pannonian Challenge elemente, a bit će plasirano gotovo 100 NFT-jeva (Komarac – posebno izdanje – 5 NFT-jeva; komarac – redovno izdanje – 50 NFT-jeva; NFT BMX – 5 NFT-jeva;  NFT skate – 5 NFT-jeva; NFT inline – 5 NFT-jeva; NFT glazba – 3 NFT-ja; NFT grafiti – 3 NFT-ja; NFT random – 10 NFT-jeva; NFT susret s vozačem – 3 NFT-ja; NFT posebno iznenađenje – 1 NFT) Pogodnosti koje čekaju kupce NFT-jeva su razne: od besplatnih ulaznica na glazbeni dio eventa do upoznavanja najboljih sportaša i VIP sjedala, a sve informacije se mogu pronaći na:

NFT akronim je za Non-Fungible Token, odnosno nezamjenjivi token koji se slobodno kupuje i prodaje na tržištu. NFT može predstavljati sliku, GIF, ulaznicu pa čak i nekretninu. Za razliku od fotografije na internetu, koju može preuzeti više ljudi, NFT se temelji na blockchain tehnologiji, u čemu upravo leži njegova jedinstvenost. Prva hrvatska NFT blockchain platforma, LocalNFT, svoja znanja i vještine temelji na timu s međunarodnim iskustvom u osnivanju i upravljanju NFT klubovima i zajednicama. LocalNFT lansira održive i inovativne NFT projekte te stvara kreativne zajednice koje svima omogućuju da postanu dio revolucije digitalne ekonomije.

Nema sumnje da će Pannonian Challenge NFT-jevi doprinijeti jačanju zajednice zaljubljenika u ekstremne sportove, ali i ljubitelje dobre zabave i atmosfere koje to događanje iz godine u godinu nudi svim posjetiteljima. Osijek i ove godine postaje centralno mjesto odličnog provoda, kako sportskog tako i glazbenog. Ekstremne sportaše u skate parku na lijevoj obali Drave još jednom predvodi miljenik osječke publike i uvjerljivi pobjednik prošlogodišnjeg BMX Freestyle natjecanja – Marin Ranteš, dok je globalna zvijezda klupske scene, Osječanka Insolate oko sebe okupila poznate DJ-eve koji će publiku svake večeri održati na nogama uz beatove i bass dropove u dvorištu Kazamata.

Što se tiče sportskog dijela natjecanja, ono počinje u četvrtak kad je na rasporedu Inline disciplina. U petak će svoje umijeće pokazati skateri dok je subota rezervirana za tradicionalno najatraktivniju disciplinu koju publika uvijek gromoglasno podrži – BMX.

Ovo izdanje festivala bit će posebno i po još jednoj novosti. Naime, prvi put će se na njemu natjecati i esportaši u sklopu Reboot Online Games Weeka powered by A1, unutar kojeg će se održati i finale 9. sezone A1 Adria League, a sve to će se savršeno uklopiti u atmosferu najboljeg regionalnog festivala ekstremnog sporta.

Sve to je i više nego odličan mamac za biti u Osijeku od 15. do 19 lipnja jer program osigurava da baš svatko može pronaći nešto u čemu će uživati, a organizacija Pannonian Challengea baš kao i domaćini Osječani će se pobrinuti da se svi osjećaju dobrodošlo.

Više

Zanimljivosti

Baš kako je i najavila, Severina je ovim koncertom ''nadoknadila'' svih 12 godina razdvojenosti s osječkom publikom.

Putovanja

Ako ste iz Zagreba, Splita, Rijeke, Dubrovnika ili Pule, vrijeme je za putovanje u Osijek!

Zanimljivosti

Nakon veličanstvenog Pannonian Challenge-a koji se već više od dva desetljeća održava u slavonskoj prijestolnici, Osijeku, freestyle profesionalce i znatiželjnu publiku privukao je Challenge...

Zanimljivosti

Sve je spremno za početak 23. izdanja Pannonian Challengea – najuspješnijeg regionalnog festivala ekstremnih sportova i urbane kulture koji u Osijek i ove godine...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.