Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Prvi put u Hrvatskoj Next125 kuhinje: pročišćeni dizajn i profinjenost za svaki dom

Nobell je novi kuhinjski studio koji prvi i jedini na hrvatsko tržište dovodi prestižne Next125 kuhinje koje odlikuje pročišćeni dizajn i profinjenost.

Nobell je novi kuhinjski studio koji prvi i jedini na hrvatsko tržište dovodi prestižne Next125 kuhinje koje odlikuje pročišćeni dizajn i profinjenost. Riječ je o kuhinjama njemačke kvalitete i visoke funkcionalnosti, koje redovno ulaze u međunarodne top liste najboljih.

Iza ovog studija (www.nobell-sk.hr) stoje dvije projektantice koje su se otisnule u poduzetničke vođene glavnim ciljem: žele biti posvećene svakom kupcu i osmisliti mu personaliziranu kuhinju koju će opremiti namještajem iz tehnološki superiornih njemačkih tvornica. One su Ivana Karlović i Vedrana Sekula Žeželj, a dosad su stekle čak 33 godine zajedničkog iskustva u projektiranju i opremanju kuhinja radeći za renomirane salone i proizvođače. U tom razdoblju su osmislile i dovršile nekoliko tisuća kuhinja.

Inovativna kompanija koja uvodi pionirske elemente u kuhinju

„I najzahtjevniji prostor se može pretvoriti u vrhunsku kuhinju, ako imate znanje i iskustvo. Zadatak je lakši kad radite s namještajem kakav ima Next125: to je inovativna kompanija koja uvodi pionirske elemente u kuhinju, od materijala i boja, do tehnologije i izvedbe. Želimo to iskustvo približiti domaćim kupcima, a mi ćemo se potruditi da svaki centimetar kuhinje bude funkcionalan i lijep“, poručuje Vedrana Sekula Žeželj.

Kada pitate Vedranu da izdvoji jedan komad njihovog namještaja koji održava filozofiju proizvodnje, spremno kaže: „Stol za kuhanje! Poseban je u izvedbi i funkciji jer Next125 do sada nije nudio tu fuziju stola i elemenata za pripremu hrane. U njegovo središte možemo položiti opremu za kuhanje, pranje namirnica, usisne nape – sve što poželimo. A potom sjednemo oko njega, kao oko modernog ognjišta i uživamo u hrani. Izniman je dizajnerski iskorak i svojevrsna napredna verzija kuhinjskog otoka.“

Njezina poslovna partnerica Ivana Karlović ima status jedne od najtraženijih projektantica kuhinja. Ističe kako će njihov studio kuhinja nuditi namještaj namijenjen i drugim prostorima u domu, no uz jednu posebnost: „Možemo ponuditi isti stil u cijelom domu; u predsoblju, blagovaonici, dnevnom boravku ili kupaonici možete imati namještaj od istog materijala, u istim bojama, tonovima, obradama. Fleksibilni modularni sistemi proizvođača s kojima radimo to omogućuju, kao i izvedbu u različitim cjenovnim razredima. Ne mislimo dijeliti kupce po kupovnoj moći i uvijek se prilagođavamo okvirima planirane investicije.“

Preskupe za prosječni budžet?

Ako je upitate kako i zašto su se odlučile za Next125, Ivana daje sljedeće objašnjenje: „Sajam namještaja u Milanu (Salone del Mobile) centralno je mjesto ove branše, a Next125 redovno je kuhinjska zvijezda tog događanja. Vidjele smo koliko kupci, arhitekti, dizajneri cijene i prihvaćaju funkcionalnost, estetiku i njemačku tehnološku superiornost. S njima ne možete pogriješiti.“

No, jesu li sve kuhinje novog studija preskupe za prosječni budžet? „Pobrinule smo se i za to“, odmah odgovaraju Ivana i Vedrana. U Nobellu nude namještaj još dvaju njemačkih proizvođača – Schüller i Nobilia, pa je moguće kupiti kuhinju prosječnih gabarita već za 6.000 eura. U toj cijeni su uključeni i aparati, sudoper i slavina, kao i montaža i dostava u Zagrebu.

Ne propustite

Moj dom

Danas, kada je fokus na modernom dizajnu interijera, kuhinja je postala mjesto koje prikazuje stil, eleganciju i funkcionalnost.

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Dizajn

Kao centar i srce svakog doma, kuhinja je zasigurno prostorija kojoj posvećujemo najviše pažnje pri uređenju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.