Prvijenac Angele Marsons: Nijemi vrisak

Petero ljudi okupi se oko plitkoga groba. Kopali su ga naizmjence. Trebalo bi im puno više vremena da su kopali jamu za odraslu osobu

Mnogo godina poslije ravnateljica ženske škole nađena je okrutno utopljena. Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koje je potreslo Black Country.

Ali kad otkriju ljudske ostatke na zemljištu nekadašnjeg doma za nezbrinutu djecu, s njima na vidjelo izađu i uznemirujuće tajne tog mjesta. Policijska inspektorica Kim Stone nedugo nakon toga shvati da lovi izopačeni um, čija ubojstva sežu desetljećima unatrag.
Broj tijela raste, a Kim mora spriječiti ubojicu prije nego što ponovno napadne. Međutim da bi ga uhvatila, Kim se mora suočiti s vlastitim demonima iz prošlosti prije nego što bude prekasno…

Angela Marsons potječe iz malog mjesta Brierley Hill regije Black Country u Engleskoj. Radila je 19 godina kao zaštitarka u šoping-centru, no 2015. je prekretnica u njezinu životu. Nakon 25 godina odbijanja, konačno pronalazi izdavača i uspijeva objaviti tri romana u seriji poduhvata inspektorice Kim Stone. Njezini se romani od tada ne prestaju objavljivati i prevoditi na druge jezike te bilježe višemilijunsku prodaju!

MOzaik knjiga daruje jednu čitateljicu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mojaoaza
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Helena Devčić