Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Prvo hrvatsko integralno rješenje za pametnu digitalizaciju vrtića

OrdyBee će olakšati rad, komunikaciju i izvještavanje u vrtićima i time osloboditi više vremena i resursa za neposredan rad s djecom.

Zagrebačka tvrtka Dikobraz lansirala je 11. ožujka aplikaciju OrdyBee, prvo hrvatsko integralno  rješenje za upravljanje svim poslovnim i potpornim procesima vrtića. OrdyBee će olakšati rad, komunikaciju i izvještavanje u vrtićima i time osloboditi više vremena i resursa za neposredan rad s djecom.

Poslovanje vrtića izuzetno je kompleksno i traži vođenje niza raznih evidencija, lista, izvještaja, i kartona. Bez cjelovitog digitalnog rješenja mnoge se informacije ručno unose više puta, a upravljanje podacima razasutim u raznim formatima i aplikacijama uzima previše vremena i ljudskih resursa. Sve se to negativno odražava na zadovoljstvo djelatnika i oduzima dragocjeno vrijeme koje bi odgojitelji i stručni suradnici mogli posvetiti djeci. Zato je zagrebački Dikobraz razvio rješenje koje će olakšati rad u vrtićima i rasteretiti djelatnike od nepotrebne i iscrpljujuće “papirologije”.

Jednostavnija komunikacija

Aplikacija ima i integrirani roditeljski portal koji će ubrzati i pojednostaviti komunikaciju s roditeljima. Sve obavijesti, rang-liste, korisni članci, upute ili privatne poruke roditelji će moći naći na svom portalu. Odgojitelji i drugi djelatnici vrtića lako će proslijediti sve potrebne informacije klikom miša pojedinom roditelju, skupini ili svim roditeljima.

OrdyBee funkcionira kao SaaS rješenje – vrtić plaća mjesečnu pretplatu i koristi aplikaciju u oblaku, bez instalacija ili potrebe za održavanjem. Aplikaciji se može pristupiti s bilo kojeg uređaja i lokacije – što je posebno važno za upravljanje područnim objektima.

„Aplikacija se razvijala u periodu od 11 mjeseci, u timu od 5 developera uz konstantu suradnju s osobama direktnom uključenim u procese rada djeca kroz vrtiće, centre za odgoj i obrazovanje i roditelje. Cilj aplikacije je optimizirati procese rada u vrtićima i poboljšati komunikaciju u svim smjerovima – od odgajatelja, stručnih službi, roditelja i šire zajednice. Razvoj aplikacije se nastavlja u smjeru izrade platforme za suradnju svih zainteresiranih strana u radu s djecom predškolskog uzrasta kao i integracije s novim tehnologijama. U planu je i distribucija aplikacije na više jezika“ – izjavio je Krešo Vargec, vlasnik Dikobraza.

Iz OrdyBee-ja najavljuju i razvoj pametnih rješenja koja će digitalno transformirati odgojno-obrazovni rad i pozivaju sve stručnjake s polja predškolskog obrazovanja da se jave za suradnju. Ukoliko vas zanima više, na ovom linku možete pronaći kratak opis aplikacije i listu osnovnih funkcionalnosti.

Više

Fashion report

Prvi tjedan vrtića ili škole, u mnogome je osobit, a možda i težak, kako za djecu, tako i za roditelje.

Istaknuto

Uskoro dolazi vrijeme kada vi i vaši mališani krećete u novu avanturu zvanu polazak u vrtić.

Obitelj

Prilagodba je završena, a vi i dalje muku mučite s jutarnjim spremanjem za vrtić, s plačem kod odvajanja, s ispadima bijesa, s pomanjkanjem suradnje...

Događanja

Evo nekoliko prijedloga dr. Karpa koji će olakšati roditeljima i djeci polazak u vrtić.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.