Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Psihološki triler koji će obilježiti ovu godinu!

Laž autorice C. L. Taylor realističan je, mračan i zaista napet roman koji ne dopušta predviđanja.

Laž autorice C. L. Taylor realističan je, mračan i zaista napet roman koji ne dopušta predviđanja. Riječ je o bestseleru časopisa Sunday Times, knjizi nominiranoj za dvije prestižne nagrade:

  • Knjiga s najviše preporuka
  • Knjiga s najegzotičnijim mjestom radnje

Zauzela je 9. mjesto na listi najprodavanijih knjiga na Amazonu!

Novi hit-krimić uzbudljiv je roman koji otvara temu o povjerenju i prijateljstvu. Briljantan način pripovijedanja oduševio je čitatelje upravo zbog autoričina spretnog i vještog slaganja motiva poput slagalica, iz poglavlja u poglavlje, sve do konačne istine koja progoni glavnu junakinju.

Jedno je sigurno: na kraju čitanja bit će vam krivo što je knjiga gotova!

Knjiga vas odvodi daleko u egzotična područja nama nepoznatih svjetova. Mjesto radnje je većim dijelom Nepal, ali i Velika Britanija.

Kratak sadržaj

Jane Hughes ima uređen život. Radi u azilu za životinje, sretno je zaljubljena i živi u kućici na velškome selu. Sretnija je nego ikad u životu, no jednog dana dobiva poruku koja ju podsjeti da nije uvijek sve bilo tako:  Sve je laž.

Jer – Jane Hughes ne postoji.

Pet godina prije, Jane je s najboljim prijateljicama otišla na putovanje koje je trebalo biti pustolovina života, a pretvorilo se u noćnu moru u kojoj su dvije djevojke izgubile život.

Jane je pokušala ostaviti prošlost iza sebe, ali čini se da netko zna istinu. Netko tko neće odustati dok ne uništi Jane i sve što ona voli…

Obožavatelji psiholoških trilera doći će na svoje!

 [box style=”0″]

Za vas smo pripremili jedanu knjigu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #laž

Prijave primamo do 9. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice: Sara Jančić

[/box]

Više

She Book Club

Život je isprepleten usponima i padovima, srećom i tugom, a najčešće nas nepredvidivi životni udarci i najviše „izbruse“. S jednim takvim životnim udarcem bio...

She Book Club

Svoju bolest pretvorio je u putovanje, a više o samoj knjizi, Marko će u užem krugu prijatelja, obitelji i kolega, predstaviti 29.11.2022. godine na...

She Book Club

Ovaj psihološki triler čija se napetost uvlači pod kožu nepredvidivi je i uzbudljivi nastavak ubojitog romana „Obitelji s gornjeg kata“.

She Book Club

Skice iz Venecije očaravajući je roman o kratkim susretima i vječnim ljubavima od autorice Dječaka iz Toskane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.