Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

„Putem oblaka s Anom Radišić“ – 7. travnja najveća imena iz svijeta umjetnosti, sporta i poduzetništva okupit će se u hotelu Esplanade

Live podcast u Esplanadi pod nazivom „Putem oblaka s Anom Radišić“ samo je nastavak Anine podcast priče koja je krenula iz dnevnog boravka prije nešto manje od dvije godine.

Kad je 2020. godine, u jeku pandemije, televizijska voditeljica i urednica te kreativna producentica Ana Radišić krenula s vlastitim podcastom, željela je kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života. Svi oni imaju jednu stvar zajedničku – njihov životni put vrijedan je divljenja. Anin podcast u vrlo kratkom roku je našao put do tisuće gledatelja, a kroz više od 70 podcasta njezin YouTube kanal do danas je pregledan više od 1,3 milijuna puta. Sada priča s podcastom ide dalje – 7. travnja u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade Ana Radišić ugostit će 20-ak osoba iz poduzetništva, umjetnosti i sporta, odnosno okupit će inspirativne ljude iz Hrvatske i regije i omogućiti posjetiteljima da upoznaju i dožive ljude koji ih inspiriraju svojim načinom života.

„Podcast ide korak dalje. Presretna sam zbog toga! Zahvaljujući svojim oblacima divnih ljudi koji rade sa mnom i stvaraju ga, dovodim svoj studio među ljude i publiku. Spajam sve ono što obožavam na jednom mjestu. Ljude, inspiraciju, publiku, kamere, međusobnu interakciju i priliku za bolje upoznavanje. Družit ćemo se ispred i iza kamera uz one koji inspiriraju, pomiču granice i svojim primjerom pokazuju da je sve moguće“, ističe Ana.

Live podcast u Esplanadi pod nazivom „Putem oblaka s Anom Radišić“ samo je nastavak Anine podcast priče koja je krenula iz dnevnog boravka prije nešto manje od dvije godine.

“’Putem oblaka’ jer vjerujem da je putovanje najvažnije, ono je ključ i cilj, a ne destinacija. Sigurna sam da svatko od nas može pronaći svoj oblak, svoju vodilju. Oblak uvijek vodi naprijed, u osobne visine, a čak i kad nam na trenutke “pobjegne” i kad nije vidljiv i ne znamo idemo li u pravom smjeru, on je tu, samo ga trebamo prepoznati. I pratiti! Sigurna sam da ćemo i kroz priče te životna putovanja mojih sugovornika pronaći oblake inspiracije koja nam otvaraju osobna vrata ka ostvarenju snova i želja“, poručuje Ana.

Svi podcasti s eventa koji će biti podijeljeni u nekoliko tematskih cjelina bit će dostupni na njezinom YouTube kanalu kao i na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera.

Više

Celebrity

O američkom snu, rodnom Šibeniku, odgoju djece i planovima za budućnost u ovotjednom podcastu Ane Radišić pričao je najpoznatiji hrvatski glumac s inozemnom karijerom...

Dobar posao

Kako iz strasti stvoriti uspješan posao i živjeti ono što voliš, na ovogodišnjem Weekend Media festivalu u sklopu panela „Ekonomija strasti“ pričali su influenceri...

Zanimljivosti

Upravo tim povodom, organiziran je specijalni event pod nazivom ''Keep Walking'' u čast najpopularnijeg šetača na svijetu.

Zanimljivosti

Zagrebački hotel Esplanade u četvrtak je na jedan dan postao novi dom Ane Radišić, odnosno njezinih „oblaka“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.