Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Premium Camping Zadar

Putovanja

Putovanja s djecom bez stresa

Romantika, putovanje i djeca u istoj rečenici, reći ćete – nema šanse!

Romantika, putovanje i djeca u istoj rečenici, reći ćete – nema šanse! Itekako ima! Bilo da izaberete prostranu obiteljsku sobu s odvojenom spavaonicom za klince u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik ili vrhunske kućice u Premium Campingu Zadar – bit će to pravi bingo za vašu obiteljsku avanturu.

Premium Camping Zadar

All inclusive je idealan za obitelji s djecom

Smještaj, obroci, snackovi, atrakcije, izleti… troškovi vikenda za dvoje odraslih i dvoje djece znaju otići u nebesa. Bogata all inclusive ponuda u Clubu Funimation Borik koju možete rezervirati od travnja, uz odličnu hranu uključuje i uslugu minibara, svakodnevna svježa bezalkoholna pića, vitalsnack i ponoćni zalogaj – samo se trebate prepustiti odmoru i uživanju! Ovakva ponuda na kraju bude i isplativija. Hotel se nalazi na lijepoj dugoj zadarskoj plaži, a Holidaycheck ga je izabrao za najljepši obiteljski klub u Hrvatskoj! Za mame i tate tu je 2500 četvornih metara Acquapura Thalasso & SPA, za mališane dječji svijet Falky Land, igralište za avanture, bazeni i disko za djecu.

Premium Camping Zadar

Putovanja grade jače obiteljske odnose

Putovanja, čak i u fazi planiranja, mogu potaknuti dječju znatiželju i osjećaj avanture bez obzira na dob. Uključite sve članove obitelji već u fazi planiranja. To će vas povezati, provest ćete kvalitetno vrijeme zajedno, a želja za odlaskom na odmor bit će još jača. Zajedničko kuhanje ili odlazak u restoran koji poslužuje lokalnu hranu vaše odabrane destinacije također je izvrsna zabava i stvorit će dodatno uzbuđenje zbog predstojećeg putovanja. Kada putujete, svijet postaje dječja učionica, a putovanja potiču neovisnost i uče odgovornosti djecu koja će postati prilagodljivija i fleksibilnija. Otkrijte zajedno kampiranje – to će oduševiti vaše mališane! U kampu s pet zvjezdica – Falkensteiner Premium Camping Zadar čekaju vas dizajnerski uređene kućice i glamping šatori skladno uklopljeni između borove šume i morske obale. Mislilo se ovdje baš na svaki detalj – prirodni materijali, dizajnersko posuđe, ljuljačke na terasama…, a uz sve to gosti mogu uživati u svim pogodnostima Falkensteiner resorta Borik.

Club Funimation Borik

Više

She Book Club

Pod pretpostavkom da doživimo osamdesetu, na raspolaganju imamo nešto više od četiri tisuće tjedana.

Savjeti i preporuke

Za razliku od ostatka tijela, koža dekoltea je tanja i osjetljivija, pa samim time zahtjeva više pažnje.

Obitelj

Ako i imate razloga za ljubomoru, nije bitno – jer stvari će se lakše riješiti ako niste zeleno čudovište koje riga vatru.

Suncokreti na oblacima

Ne znam kako vi, ali ja često volim saslušati tuđa iskustva i savjete, iako nekako na kraju ispadne da ustvari nikad nikog ne poslušam...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.