Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Putovanje kao savršen dar

Jeste li ikada isprobali Private spa?

Gotovo dvije trećine anketiranih parova u velikom istraživanju U.S. Travel Associationa smatra kako će vikend putovanje mnogo više potaknuti romantiku u njihovoj vezi nego klasičan dar. Sedamdeset dva posto od 1100 ispitanih reklo je da putovanje nadahnjuje njihov ljubavni život.

Više od tri četvrtine, čak 77 posto, potvrdili su da na putovanjima imaju bolji seksualni život, a 28 posto parova izjavilo je da se njihov seksualni život značajno popravio nakon romantičnog putovanja.

Hotel & Spa Iadera

Ako još niste, pravo je vrijeme da u paru otkrijete jedan od najromantičnijih resorta u Hrvatskoj i uživate sa svojom ljubavi. Smješten u bajkovitoj Punta Skali nedaleko od Zadra, uz poznati famozni zalazak sunca i divne mirise juga i Mediterana, ondje ćete savršeno ljubavno gnijezdo pronaći u Hotelu & Spa Iadera.

Usluga na razini pet zvjezdica, grandiozna arhitektura, decentan i luksuzan interijer, zanosna gastronomija, prostranstvo resorta uz mnoštvo šetnica uz more za duge ljubavne šetnje… nitko ne ostaje ravnodušan ljepotom Falkensteiner Punta Skala resorta.

Oduševit će vas ljubavna ponuda koja uključuje dva noćenja s uslugom polupansiona te gratis upgrade u sobu s pogledom na more i dalmatinske otoke prema raspoloživosti. Dočekat će vas romantično postavljena soba, a posebno razveseliti romantična večera i spa vaučer u vrijednosti 50 eura i 20% popusta na spa tretmane. Jeste li ikada isprobali Private spa? Odvojite nekoliko sati samo za vas dvoje, uživajte u jacuzziju uz pjenušac i zajedničkoj masaži.

 

 

Što može biti bolje od druženja s voljenima? Zajednička iskustva povezuju i ostavljaju prekrasne uspomene. U ljubavi treba uživati cijele godine i obilježiti važne trenutke. Zato je savršen dar vaučer za Falkensteiner hotele, a lako ga možete urediti i personalizirati te printati kod kuće. Poklonite svojoj obitelji, prijateljima i sebi trenutke koje ćete pamtiti cijeli život.

Više

Putovanja

Igra potiče zdrav razvoj i vještine kritičkog mišljenja, jača pamćenje, pomaže djeci da razumiju uzrok i posljedicu i pruža priliku da nauče nešto novo.

Putovanja

Ne samo da je hotel jedan od ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", već je dobio i titulu klimatski neutralnog čak i prije samog...

Putovanja

Haki tretman apsolutni je hit i novi wellness trend, a u Hrvatsku ga je doveo upravo Falkensteiner.

Putovanja

Rad neovisan o lokaciji pruža slobodu i fleksibilnost i rastući je svjetski trend s mnoštvom pozitivnih učinaka, od psiholoških do ekonomskih.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.