Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Putujte glatko s PEACH™ 2 go: Naprednim FOREO IPL uređajem za uklanjanje dlačica

FOREO, vodeći svjetski medicinski brend za njegu kože, predstavlja svoju najnoviju kreaciju, PEACH™ 2 go.

Život je upravo postao glađi za nas koji smo uvijek u pokretu! FOREO, vodeći svjetski medicinski brend za njegu kože, predstavlja svoju najnoviju kreaciju, PEACH™ 2 go. Ovaj kompaktni IPL uređaj za uklanjanje dlačica dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe svih putnika i ljubitelja putovanja, pružajući praktičniju i prijateljsku verziju svoje starije sestre PEACH™ 2.

PEACH™ 2 go pruža brz, jednostavan i efikasan način za trajno uklanjanje neželjenih dlačica, čak i kada ste u pokretu. Ovaj uređaj je osmišljen s naprednom IPL tehnologijom i korisnički orijentiranim značajkama, omogućavajući vam postizanje trajnog smanjenja dlačica već za samo 12 tjedana, s vidljivim rezultatima već nakon 2 tjedna.

Zašto se zadovoljiti britvicom koja jednostavno nije dovoljno dobra kad možete imati PEACH™ 2 go? Ovaj kompaktni IPL uređaj sadrži svu snagu i performanse svoje starije sestre, PEACH™ 2, ali u putujućoj veličini koja savršeno stane u bilo koju putnu torbu ili torbicu.

Glavne značajke PEACH™ 2 go
  • Neusporediva moć: S dvostruko više snage od drugih IPL uređaja, s impresivnih 6,5 J/cm² energije, PEACH™ 2 go omogućuje optimalnu učinkovitost u svakom tretmanu.
  • Proširena pokrivenost: Njegov dodatno veliki prozor za tretman je 3 puta veći od konkurencije, omogućujući vam da pokrijete 3 puta veću površinu kože u jednom potezu.
  • Munjevita brzina bljeskalice: Bljeskanjem iznimnom brzinom od 0.5 sekundi, PEACH™ 2 go isporučuje 120 bljeskova u minuti, čineći svaki tretman brzim i učinkovitim.
  • Raznovrsne postavke: S5 intenziteta i 2 moda, uređaj je osmišljen kako bi zadovoljio i velike i precizne površine na licu i tijelu, osiguravajući personalizirano iskustvo uklanjanja dlačica za svakoga.
  • Poboljšana povezivost: Uživajte u više postavki, vodstvu tretmana i podsjetnicima putem FOREO aplikacije koja nudi besprijekorno integriranje tehnologije i ljepote.

PEACH™ 2 go uključuje niz naprednih tehnologija. Njegova IPL tehnologija cilja folikulu dlake s jakim, ali nježnim pulsacijama svjetla, potičući ga u fazu mirovanja. Uređaj također ima ugrađeni 360° sustav hlađenja kože, za izuzetno udobne i bezbolne tretmane, čak i na osjetljivim područjima. Dodatno, PEACH™ 2 go sadrži FOREO-ov potpisne T-Sonic™ pulsacije koje privremeno proširuju pore i omogućuju svjetlosnim pulsacijama da učinkovitije dosegnu folikule dlačica. Nježna T-Sonic™ masaža također potiče protok krvi, pomažući u limfnoj drenaži i proizvodnji kolagena.

Savršen način pripreme kože za tretman s PEACH™ 2 go je PEACH™ Cooling Prep Gel. Razvijen posebno za uređaje PEACH™ 2, ova lagana hidratantna formula gel u serumu intenzivno smiruje, hidratizira i hladi kožu tijekom tretmana, pomažući uređaju da se lako klizi po koži.

FOREO PEACH 2 go dostupan je na foreo.com, te kod službenih partnera: Roxbeauty.hr, Martimex.hr, Tehno-mag.hr, Douglas.hr

Ne propustite

Savjeti i preporuke

FOREO poziva kćeri da proslave dragocjenu vezu sa svojim majkama kroz moć njege kože - ukorijenjenu u tradicijama i dijeljenim sjećanjima.

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Beauty report

FOREO UFO 3 će pretvoriti vaše iskustvo nanošenja maske na lice u luksuzni tretman s toplinom, pružajući vam sjajan, puniji izgled u nekoliko jednostavnih...

Beauty report

Najočekivaniji shopping event godine sada je pred nama, od mode do visoke tehnologije pa do dizajna, primamljive ponude počinju pristizati na web stranice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.