Radionica: Kako ostaviti upečatljiv dojam pri video izlaganju

U sklopu projekta She4She portala She.hr, u suradnji s centrom za razvoj ljudskih potencijala Educamix, omogućava svojim čitateljima usvajanje  znanja i vještina koje će vam omogućiti da se osjećate autentično i vjerodostojno, a istodobno samopouzdano i kreativno u situacijama kad komunicirate putem video linka.

Projekt podržava i portal Profitiraj.hr.

 

Predavanje: dr. sc. Dubravka Crnojević-Carić, akademska glumica, redateljica, profesorica na Akademiji dramskih umjetnosti

 

Termin održavanja:  2 MODULA –  15. i 19. veljače 13 do 16h

Trajanje radionice: 3h

Kome je namijenjeno: svima koji komuniciraju putem video platformi (Zoom, MS Teams, Skype itd…)

Saznajte više na linku.

Živimo u specifičnom vremenu u kome je komunikacija putem video linka postala našom svakodnevicom. Ovaj donedavno ne baš uobičajen oblik komunikacije dovodi nas u ne baš uobičajenu situaciju u kojoj se pitamo jesmo li uvjerljivi kao inače, a pogotovo u situacijama koje su nam važne.

Želite li naučiti kako ostaviti upečatljiv dojam pri izlaganju putem video linka, prijavite se na ovaj on-line trening na kojem ćete pod vodstvom naše iskusne akademske glumice, redateljice i teatrologinje, Dubravke Crnojević-Carić proći iskustveni proces, a svaki od polaznika treninga proći će vježbe koje će mu pomoći osvijestiti vlastite kapacitete.

Pogledajte video najavu:

Našim čitateljima odobravamo 10% popusta na kotizaciju na online interaktivnu radionicu.

NAPOMENA: kako biste realizirali popust u prijavnici (u rubrici Napomena) navedite SHE.HR

Kotizacija:

590,00 kn + PDV po modulu.