Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Radionica: Svaki brk ima svoju priču!

Udruga Mogu sve u sklopu projekta Puna šaka brade, 5. studenog u 11 sati održat će radionicu za djecu s teškoćama u razvoju u prostorima Etnografskog muzeja u Zagrebu.

Udruga Mogu sve u sklopu projekta Puna šaka brade, 5. studenog u 11 sati održat će radionicu za djecu s teškoćama u razvoju u prostorima Etnografskog muzeja u Zagrebu. Radionicu će voditi mlada i kreativna djevojka, Tea Novosel.

Djeca, a ni odrasli, često nemaju priliku svoje vrijeme provesti u muzejima jer većina nije prilagođena osobama s invaliditetom zbog godina izgradnje, a do danas se infrastruktura još nije potpuno prilagodila osobama s invaliditetom.

Stoga su Puna šaka brade i Etnografski muzej odlučili napraviti iskorak u suradnji s udrugom Mogu sve kako bi djeci pružili zabavu u muzeju, a odraslima vrijeme opuštanja, razmjenjivanje iskustva te posjet muzeju. Naši portali She.hr i Zagrebonline.hr svesrdno su se uključili i dali im medijsku potporu!

Cilj radionice, gdje je naglasak na mlađoj populaciju i djeci, je inkluzija osoba s invaliditetom u društvo. Radionicu s djecom s teškoćama u razvoju vodit će Tea Novosel, djevojka koja izrađuje nakit. Kako bi sadržaj prilagodili temi projekta Puna šaka brade, djeca će bojati i ukrašavati razne ukrase i nakit u istom stilu.

Radionica će se održati u subotu, 5. studenog od 11h do 12h u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14. Povedite svoje najmilije, klince i klinceze, obitelj i/ili prijatelje, dođite, zabavite se te oslobodite svoju kreativnost.

Najvažnije od svega, dođite i sudjelujte u inkluziji osoba s invaliditetom u društvo!

Više

Dobar posao

Udruga za promicanje inkluzije osoba s invaliditetom Mogu sve, u ovom čarobnom periodu godine, predstavlja projekt pod nazivom „Mogu sve što poželim“ u suradnji...

Anja može sve

Inspiracija. Što prvo pomislite kada to čujete? Je li vama netko ikada rekao da ste inspirativni?

Anja može sve

Znate li kako smo mi započele našu priču?

Istaknuto

Sinoć se u Centru za likovni odgoj grada Zagreba održao kontroverzni performans svjetski poznatog umjetnika Nikole Vudraga u suradnji s predsjednicom Udruge za promicanje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.