Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Raj za dvoje. Tajne svake seksi spavaće sobe

Bojama, zastorima i plahtama obogatite svoj intimni raj…

Spavaća soba je srce intimne strane vašeg stana i stoga je nikako ne biste trebali zanemariti. U njoj provodite najviše zajedničkog vremena s boljom polovicom i stvarate mali raj za dvoje.

Učinite je mjestom gdje san postaje premija, maženje dolazi samoinicijativno i obogatite svoj život s nekoliko jednostavnih trikova.

Budite dramatični

Prilikom uređenja spavaće sobe ne zazirite od tamnih zidova, poput onih u boji čokolade. Dopustite da vas obavije noć i san će doći sam od sebe. Tamne površine možete ‘razbiti’ bijelim uzglavljem te nekoliko razbacanih jastuka.

Razmazite se glamuroznim zavjesama

Ako žudite za spokojem predlažemo odabir sivog, taupe ili baby plavog prekrivača. Oplemenite prostor s dugačkim zastorima koji će dati dozu glamura i ne zaboravite na pod. Nema ničeg boljeg od mekog saga u rano jutro.

Dodir svile

Kupite set mekih plahti i osjetite poziv strasti. Stavite na njih meki prekrivač koji slobodno može padati po podu. Garantiramo vam da ćete uživati u svom privatnom oblaku.

Romantično svjetlo

Kako biste učinili svoju sobu umirujućom, ali senzualnom, prigušite svjetlo. Koristite potenciometar za sve izvore svjetla, od najmanje do stropne lampe. Dobra vijest je da se regulatori svjetla mogu kupiti u različitim bojama pa mogu imati i dekorativnu funkciju.

Hotelski ‘štih’

Ako imate mjesta, kut sobe namijenite za stolicu koja će vašu sobu naizgled učiniti većom, ali i mjestom za odlaganje odjeću u vatrenoj ljubavnoj igri. Ako vam ova ideja nije primamljiva uvijek vam ostaje klupa na podnožju kreveta koji možete ukrasiti jastucima raznih boja i uzoraka.

Eksplozija detalja

Kada se probudite, zašto ne biste vidjeli stvari koje najviše volite? Pretočite sebe u svoju sobu kroz zajedničke slike, dodajte na police šarene detalje, ne zaboravite na knjige i budite se sretni.

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.