Raspored za vrijeme karantene može biti jako koristan

seksi

Biti zaglavljen kod kuće nikome od nas nije omiljena stvar. S obzirom da se ovo ne može izbjeći, najbolje je da se usredotočimo na sve pozitivne trenutke koje ova situacija nosi, radije nego da razbijamo glavu s negativnošću.

Kod bilo kakve karantene najveći izazov je ostati okupiran. Ako nam je dosadno vrijeme počinje prolaziti sve sporije i to nas lako frustrira, zato je najbolje da svi nađemo neku zanimaciju.

Raspored za vrijeme karantene može biti jako koristan, posebice zato to vam pomaže da imate rutinu. Buđenje i spavanje svaki dan u isto vrijeme, duže spavanje vikendom, vježbanje popodne ili nakon što se probudite – to sve bi vas trebalo održati motiviranima, organiziranima i davati vam osjećaj kontrole.

Ista stvar se odnosi i na vaš seks, ako sastavite tjedni raspored ne samo da ćete svaki dan znati kada vas čeka nešto uzbudljivo već će to s vremenom postati antistres terapija.

Redoviti orgazmi oslobađaju nas fizičkih napetosti, uz pomoć njih se rješavamo različite boli, ali najbitnije od svega uz pomoć redovnih orgazama održavamo mir i zdrav razum.

A što nam je potrebnije od toga u ovom stresnom periodu?

Odličan način je, kao što smo već spomenuli, povezivanje vremena s lokacijama. Ponedjeljak kao početak tjedna mogao bi biti rezerviran kao dan za romantičan seks u spavaćoj sobi kako bi se osjećali sigurno.

Utorak i srijeda poznati su kao najproduktivniji dani, pa bi ih trebalo ispuniti s uzbudljivim izazovnim pozama. Ova dva dana su savršena za uvođenje seksualnih igrački ili ulazak u nove uloge.

U četvrtak biste mogli malo usporiti s ugodnim maženjem uz dobar film.

I došli smo do petka, što bi vam petak mogao donijeti? Možda bi bilo dobro da odvojite vremena za sebe, masturbirate, povežite se sa sobom, a ako vam treba Inspiracija za to, na stranicama Lelo možete pronaći sve što vam treba.

A vikend? Pauza!

Kao što vidimo, karantena ne mora nužno biti tako naporna. Vi ste vlasnici vaših domova i na vama je da odlučite kako ćete iskoristiti vrijeme i prostor u njima. Iako smo ograničeni zidovima, granice u ostvarivanju fantazija nema!