Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Ray-Ban naočale u inovativnim interpretacijama retro stila

Ray-Ban, poznati svjetski brend sunčanih naočala, predstavlja novu kolekciju za proljeće i ljeto 2016. koja donosi impresivne nove verzije legendarnih Ray-Ban Clubmaster i Ray-Ban Round naočala u retro stilu.

Ray-Ban, poznati svjetski brend sunčanih naočala, predstavlja novu  kolekciju za proljeće i ljeto 2016. koja donosi impresivne nove verzije legendarnih Ray-Ban Clubmaster i Ray-Ban Round naočala u retro stilu.

Nadahnuta  proslavljenim dizajnom modela Ray-Ban Clubmaster  i Round, kolekcija za proljeće/ljeto 2016. donosi još jedan novitet – novu legendu: Clubround. Stvoren za moderne intelektualce koji vole jedinstven  identitet  zaštićenih  profila, ovaj novi model stapa autentičan DNK dizajna marke Ray-Ban i fascinantan  stil što rezultira suvremenim izričajem koji je jednostavno  cool.

Osuvremenjen je i model Ray-Ban Gatsby iz 1980-ih. Prepoznatljiv dizajn i retro privlačnost njegovog zaobljenog pantos okvira koji prekriva obrve redefinirani su modernim završnim doradama koje osuvremenjuju tog klasika.

Ponudu zaokružuju novi okrugli dioptrijski model od gumiranih najlonskih vlakana te jedna-i-jedina Erika moderne, u cijelosti metalne, konstrukciji s novom završnom doradom koja taj mladenački model obogaćuje totalno cool svjetlucanjem.

Više

Fashion report

Zepter hyperlight naočale su lijepog, modernog i elegantnog dizajna, ali su i naočale koje poboljšavaju koncentraciju, pažnju, pamćenje, san, produktivnost i oštrinu vida, a...

Dobar posao

Visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn i jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

Trendovi

Izbor sunčanih modela je nevjerojatno velik, ali ako tražite model s kojim možete otići toliko daleko, prva stvar koju trebate uzeti u obzir je...

Fashion report

Smatraju se jednim od najvažnijih modnih dodataka, a ovog proljeća svijet sunčanih naočala cvjeta prekrasnim komadima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.